Новини

Величезний медійний бізнес закрився: Нацрада анулювала ліцензії популярним каналам

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення сьогодні, 21 липня, анулювала ліцензії телевізійних компаній Ріната Ахметова. Про це стало відомо із засідання Нацради.

Про це повідомив представник Нацради Олег Черниш.

Рішення стосується телеканалів “Україна”, “Україна 24”, НЛО TV, “Донбас”, Індиго TV, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3, а також провайдерів Медіа Групи Україна – супутникової платформи Xtra TV та Oll.TV.

Також анульовані ліцензії футбольного клубу “Шахтар”, регіонального телеканалу ТВ-5 та інших невеликих медіакомпаній Ахметова.

Ліцензії втрачають чинність з 22 липня.

“Таким чином, величезний медійний бізнес закрився. Завтра будуть опубліковані наші рішення, і з завтрашнього дня вважатиметься, що ці ліцензії втрачають чинність. Ці компанії ще працюють у марафоні сьогодні, відпрацьовують свої слоти і завершують”, – прокоментувала рішення Нацради її голова Ольга Герасим’юк

Нагадаємо, 11 липня група SCM повідомила, що Ахметов вирішив віддати усі ліцензії, якими володіє його “Медіа Група Україна” “на користь держави”. Причиною бізнесмен називає тиск “закону про олігархів” і неможливість продати бізнес за шість місяців, як діє закон.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.