Новини

На Буковині поліцейські викрили пенсіонерів, які садили снодійний мак: подробиці

Учора, 18 липня, співробітники ювенальної поліції та поліцейський офіцер громади Вижницького районного відділу поліції викрили 64-річну та 58-річного жителів села Долішній Шепіт, які займалися культивуванням нарковмісних рослин.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Поліцейські отримали згоду від господарів на огляд приватних територій. Зокрема, на городі у жінки правоохоронці виявили та вилучили майже 200 рослин снодійного маку. А на присадибній ділянці буковинця – 132 рослини цієї ж нарковмісної рослини.

Також, співробітники кримінальної поліції відділення № 5 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції задокументували ще один факт незаконного вирощування нарковмісних рослин 39-річним місцевим жителем. Поліцейські виявили та вилучили у лісосмузі 14 кущів конопель, які чоловік вирощував для власного вживання.

Вилучені рослини правоохоронці направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Дізнавачі поліції внесли відомості про викриті правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінальний кодекс України.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.