Новини

«Зачинили від безхатьків»: укриття в центрі Чернівців під час тривоги виявилося недоступним

Укриття в центрі міста під час повітряної тривоги сьогодні, 16 липня, виявилося зачиненим.

Про це повідомляють у тг-каналі ХЧ, пише molbuk.ua

Йдеться, зокрема, про укриття на вулиці О. Кобилянської, в яке не змогли потрапити люди.

“Всім привіт із бомбосховища, що на вулиці Кобилянської. Воно зачинене!” – написали у пабліку, додавши фото під сховищем.

“На Кобилянській не відчиняюсть бомбосховище, стоїть вже 7 чоловік, в тому числі 2 дитини. Вчора тут були, відкривала жіночка місцева. Каже, що зачиняють, бо живуть бомжі. Ну класично тепер, а що людям робити?” – пишуть у коментарях.

У коментарях на відсутність або захаращеність сховищ у місті скаржаться і інші дописувачі.

“Вчора ввечері, коли почалась тривога, йшли по стрілках з парку Шевченка до сховища. Сховище не знайшли-квест не пройшли. Ну то вже, напевно, самі винні. А от коли йшли, то і атракціони не зупинялись, життя вирує”.

“Треба по слідах наказувати…що, чекають Вінниці, щоби відкрити”

“Бомбосховища у нашому місті такі жахливі. Якщо, не дай Боже, доведеться там сидіти, то нас завалить цеглою. Іншого виходу немає, сирість та сморід. І це більшість такі”.

“Наше укриття постійно з початку війни затоплено каналізацією. Ми зверталися до всіх служб міста, але без результату. Виявляється, за безпеку людей нашого району “відповідає” ЖЕК, який постійного закритий на “карантин”. То що має робити місцева влада для безпеки мешканців міста???”

“Безвідповідальність, яка може обернутися ціною життя, не дай Боже!”, – пишуть у коментарях.

На початку травня повідомлялося, що невідомі понищили укриття, що на вулиці Кобилянської, 12. Там зірвали плафони та понищили проводку, поламали лавиці.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.