Новини

Позбулися подружжя заради 13 тисяч гривень: у прокуратурі розповіли деталі жахливого вбивства на Буковині

У Чернівецькій області 11 липня цього року двоє братів з села Ставчани пограбували та вбили подружжя пенсіонерів. Потерпілі – жителі Чернівців, у Ставчанах мали дачний будинок, куди час від часу навідувались.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua

“З метою заволодіння майном потерпілих, чоловіки пробрались до їх оселі вночі через відчинену кватирку на веранді. Погрожуючи фізичною розправою вимагали надати їм всі наявні грошові кошти. Першого позбавили життя господаря будинку – нанесли смертельний удар обухом сокири. Дружину потерпілого вбили після того, як вказала, де знаходяться гроші. Взяли 13 000 гривень, банківську картку та покинули місце злочину”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідчі дії тривають.

“Завдяки злагодженій оперативній та аналітичній роботі правоохоронців швидко вдалося встановити особи правопорушників – двох місцевих жителів, рідних братів 26-ти та 18-ти років. З’ясувалося, що зловмисники навідалися до пенсіонерів вночі з метою заволодіння їхнім майном. Однак не розраховували, що господарі будуть вдома.

Брати завдали удари обухом сокири по голові пенсіонерам, унаслідок яких вони померли. Знаряддя злочину зловмисники сховали у власному домогосподарстві”, – додають у поліції.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.