Новини

Зменшилися крадіжки та грабежі: на Буковині рівень злочинності знизився на 30% – Дударець

У порівнянні з минулим роком аналогічного періоду, на Буковині рівень злочинності знизився на 30%.

Про це розповів керівник Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області Руслан Дударець.

Звісно, особовий склад поліції Чернівецької області продовжує виконувати свої основні завдання по охороні правопорядку на своїй території обслуговування.

Як зазначив керівник буковинської поліції, у порівнянні з минулим роком загальний рівень злочинності на Буковині знизився майже на 30%.

Зокрема, на 66% менше вчинено крадіжок, кількість незаконних заволодінь транспортними засобами зменшилася на 61%, грабежів – на 60%, а шахрайських дій – на 36%. Відсоток встановлених правопорушників складає майже 50%.

Найбільш поширеними правопорушеннями, пов’язаними з війною, є незаконний перетин державного кордону України (55 кримінальних проваджень) та використання підроблених документів для виїзду за кордон (318 кримінальних проваджень).

“Прикро, що в такий ганебний спосіб деякі наші співвітчизники намагаються втекти від виконання свого військового обов’язку, – наголосив полковник поліції Руслан Дударець. – Нині кожен з нас працює на перемогу. В єдності наша сила і лише разом ми проженемо ворога з української землі. Слава Україні!”

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.