Новини

Чи працюватиме в Чернівцях ринок «Добробут»: коментар директора

У Чернівцях у зв’язку з карантинними обмеженнями, встановленими Кабінетом міністрів, від завтра, 24 березня буде змінено роботу ринку “Добробут”.

Як повідомив у коментарі кореспонденту molbuk.ua директор ринку Михайло Прозоровський, повноцінно ринок не працюватиме, а непродовольчі сектори зможуть здійснювати торгівлю лише за адресною доставкою.

“Ми працюємо згідно постанови Кабінету міністрів України. Автостанція у нас працює, щоправда, тільки приміського сполучення, бо міжобласне закрили раніше. Стоянки у нас працюють. Доступ до торговельних місць для підприємців ми забезпечуємо”, – сказав Прозоровський.

Водночас, на запитання, чи зможуть покупці від завтра зробити покупки на “Добробуті”, директор відповів: “Лише за адресною доставкою”.

Окрім того, Прозоровський зауважив, що продовольчі ряди, як і на Калинівському ринку, працюватимуть.

Раніше повідомлялося, що від завтра, 24 березня у зв’язку з карантинними обмеженнями тимчасово призупинить роботу “Калинівський ринок”.

Як відомо, з 1 березня Чернівецька область перебуває у “червоній” зоні карантинних обмежень у зв’язку із зростанням захворюваності на коронавірусну хворобу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.