Новини

Пили алкоголь і посварилися: 42-річна чернівчанка важко поранила ножем співмешканця

У Чернівцях суд обрав запобіжний захід жінці, яка поранила ножем свого співмешканця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

10 липня на спецлінію “102” надійшло повідомлення від співробітників лікарні швидкої медичної допомоги про те, що медики госпіталізували 43-річного чернівчанина із ножовим пораненням.

Правоохоронці затримали жінку, причетну до скоєння цього правопорушення, та помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманій загрожує до 8 років позбавлення волі.

Для з’ясування обставин інциденту на вулицю Горіхівську виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що цього дня між двома співмешканцями під час розпивання алкогольних напоїв виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту 42-річна чернівчанка нанесла два ножових удари по тілу свого чоловіка.

Медики госпіталізували 43-річного потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги та діагностували у нього колото-різану рану грудної клітки і пошкодження легені. Відповідно до результатів експертизи, ці тілесні ушкодження належать до тяжких.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чернівчанці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні, 11 липня, Першотравневий районний суд міста Чернівці обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Вилучені речові докази поліцейські направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення відповідних експертиз.

Триває досудове розслідування.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.