Новини

Буковинцям пропонують пройти тест на цифрову грамотність

В Україні стартував тиждень Європейської цифрової грамотності #AllDigitalWeek2021. Це щорічна кампанія, покликана надихнути людей на вдосконалення діджитал-навичок.

Про це пише пресслужба Чернівецької ОДА

До неї долучився також заступник голови Чернівецької ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Роман Скигар.

Він склав національний тест на цифрову грамотність на платформі “Дія. Цифрова освіта”, опублікував свої результати у facebook та передав естафету колегам і друзям.

“Скажемо “ТАК!” цифровій грамотності! Давайте ділитись своїм досвідом чи здобутками у цій сфері!” – написав Роман Скигар, який здав тест на “відмінно”.

У 2021 році #AllDigitalWeek вперше проводиться в Україні на державному рівні.

Пропонуємо і вам долучитися до флешмобу #Я_в_Дії, пройти тест на цифрову грамотність https://osvita.diia.gov.ua/digigram та поділитися своїм результатом у соцмережах.

Цифрові навички збільшують можливості в розвитку та кар’єрі. Вони дозволяють працювати з будь-якого куточка світу, комфортно отримувати державні сервіси за пару кліків, безпечно користуватись соцмережами, навчатись та масштабувати свій бізнес.

Більше про події #AllDigitalWeek, вебінари та онлайн-конференції ви можете дізнатись за посиланням👉 https://cutt.ly/Pxhy6tF

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.