Новини

У «Місті Добра» у Чернівцях прихистили матір захисника разом із двома песиками – фото

У центрі матері та дитини “Місто Добра” у Чернівцях прихистили матір захисника з Донеччини, причому не саму, а з двома домашніми улюбленцями – собаками.

Про це на своїй фб-сторінці розповіла засновниця “Міста Добра” Марта Левченко, пише molbuk.ua

Благодійниця зазначила, що матері бійця з Бахмута було нелегко наважитися все покинути, окрім того, вона хвилювалася, що їй разом із собаками не знайдеться прихистку, а залишити чотирилапих друзів напризволяще вона не могла. Тож яким було здивування жінки, коли її запросили до “Міста Добра”, причому разом із песиками.

“Їхати в нікуди… Залишити все, що вдалося нажити за життя…. Бачити, як розриває на частинки тільце маленької сусідської дівчинки, і намагатися втримати її маму в обіймах… Рятувати покинутих собак… А ще чекати сина з війни… Вона хвилюється, що росіяни підходять до її рідного Бахмута, і її, як маму Захисника України, шукатимуть першою. Вона жила під постійними бомбардуваннями…Але куди бігти? Каже, що ніхто не прийме її із собаками, а залишити тих, кого приручила, не може. Людина в літах і з двома собаками нікому не потрібна…

Вона не одразу повірила, що ми чекаємо на неї, що любитимемо її песиків, і можна буде жити в безпеці, мати їжу і прихисток просто так. Передзвонювала і перепитувала багато разів…

Добра і чуйна Надія Дмитрівна нарешті дісталася до нас. А скільки таких чудесних людей, що не наважуються покинути домашніх улюбленців гинуть під кулями та ракетами росїї! Налякані і посивілі від гучних вибухів тварини втрачають розум! Ця війна нищить не тільки людей, вона вбиває все живе! Знищує наш хліб, ліси і водойми, диких і домашніх тварин, людей та історичні будівлі”, – написала Марта Левченко.

Благодійниця пообіцяла згодом розповісти історії тих, кого прихистило “Місто Добра”. Каже, усі українці – гості центру – неймовірні, а їхні історії вражають і розбивають серце.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.