Новини

Мунтян теж «підкачав»: у ЧТУ за рік змінили вже третього керівника

У Чернівецькому тролейбусному управлінні за рік змінили трьох керівників. Наразі обов’язки там виконує Петро Лисак.

Про це повідомив мер Роман Клічук на пресконференції 8 липня, пише molbuk.ua.

“По тролейбусному управлінню справді є проблеми. Ми уже третього керівника змінили. Попередній керівник Володимир Мунтян пропрацював три місяці, але фактично був на роботі місяць і два місяці на лікарняному. З ним контракт був підписаний на три місяці. Його не продовжили через відсутність реформ та позитивних змін у тролейбусному управлінні. Зараз призначили виконувачем обов’язків Петра Лисака, якого перевели з посади директора департаменту транспорту. Я сподіваюся, він його виведе з кризи”, – розповів Роман Клічук.

За словами Клічука, Чернівецьке тролейбусне управління – одне з найбільш проблематичних підприємств.

“На сьогодні у ЧТУ відбуваються складні процеси, але є результат. Якщо у травні була виручка ЧТУ 2 мільйони гривень, то у червні – вже 3,4 мільйони гривень. То питання до попередніх керівників, чому так. І питання не у фаховості, а у стійкості не піддатися спокусам і мати характер побороти ту мафію, яка там існує не один рік. З тролейбусами є складнощі, ми перевіряємо їх. Створена група з перевірки кондукторів. Бачимо саботаж деяких працівників, які не хочуть працювати “по-білому”, – заявив Роман Клічук.

Нинішній в. о. керівника ЧТУ Петро Лисак буде виконувати покладені на нього обов’язки три місяці.

“Я дав Петру Лисаку три місяці. Його задача – вивести підприємство із кризи і знайти хорошого керівника. Можливо, виховати з тих працівників, які там є”, – сказав Роман Клічук.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.