Новини

На Буковині у дорогому відпочинковому комплексі біля Дністра влаштували вечірку з концертом: люди обурилися

На території туристичного комплексу “Услад”, що в селі Ломачинці, провели масовий захід з концертною програмою та фаєр-шоу. Мешканці поскаржилися на гучну музику та скупчення людей.

Про це у фейсбуці повідомляє Сокирянська міська рада.

“На адресу Сокирянської міської ради надходять звернення стосовно проведення заходу. Офіційно повідомляє – про проведення зазначеного заходу поінформовані не були та дозволу на його організацію не надавали”, – йдеться у повідомленні міської ради.

Зазначається, що Сокирянська міська рада не уповноважена забороняти чи надавати дозвіл на проведення такого роду заходів, оскільки в умовах правового режиму воєнного стану ці повноваження входять до сфери управління військово-цивільних адміністрацій.

“Погодження на проведення заходу надав голова Дністровської військово-цивільної адміністрації Олег Мельничук та штаб ТРО, – пояснили у міській раді.

Сокирянська міська рада вимагатиме надання належної правової оцінки події, що має місце на території туристичного комплексу “Услад”, та вжиття відповідних заходів реагування до осіб, які його організували в умовах воєнного стану.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.