Новини

Гороскоп здоров’я на тиждень 22-28 березня: Овнам треба стежити за харчуванням, а Левам – більше спати

Зірки і планети мають великий вплив на долю людини і її майбутнє. Існує багато видів гороскопів, які дають поради людям.

Гороскоп здоров’я і хвороб розповість вам, які хвороби загрожують вам на цьому тижні і як захиститися від них, повідомляє Уніан.

Овен

Найбільш вразливим органом Овнів на цьому тижні буде шлунок, тому його потрібно берегти. Високий ризик розвитку гастриту, виразки, розладу шлунка. Астрологи попереджають, що якщо не знизити навантаження на живіт і не відмовитися від шкідливої їжі, то можна накликати на себе безліч проблем.

Телець

На початку тижня вразливими будуть хребет і поперек. Рекомендується не підіймати важкі речі та одягатися по погоді. У Тельців-жінок можуть бути проблеми з жіночою статевою системою.

При будь-яких проблемах зі здоров’ям відразу звертайтеся до лікаря – самолікування зараз дуже небезпечне. Наприкінці тижня і на вихідних можуть бути проблеми зі сном.

Близнюки

Протягом тижня Близнюки часто будуть відчувати легке нездужання: в один день може боліти голова, в інший може підскочити тиск або підвищитися температура. Однак серйозних причин для занепокоєння немає. Вам варто проводити більше часу на свіжому повітрі.

Рак

Дуже важливо на цьому тижні дотримуватися графіка: вчасно лягати спати, приймати їжу в один і той же час, не переробляти. Якщо Ракам потрібно щодня приймати таблетки, то не варто забувати про них. Відхилення від графіка загрожує серйозними захворюваннями. Не забувайте пити не менше 2 літрів води в день.

Лев

Левам на цьому тижні рекомендується лягати спати на годину раніше, ніж зазвичай. Якщо ваш графік сну ненормований – дуже важливо лягати спати в один і той же час.

Недолік сну сильно позначиться на вашій працездатності. Наприкінці тижня високий ризик підхопити нежить або застуду, тому тримайтеся якомога далі від людних місць.

Діва

Відсутність свіжого повітря і перегрів може зіграти з Дівами злий жарт. Не забувайте іноді провітрювати кімнату. Також важливо дотримуватися правил гігієни: мити руки після туалету і вулиці, чистити зуби двічі на день і регулярно прати постільну білизну.

Через нестачу чистоти в будинку можуть розмножуватися бактерії.

Терези

Самопочуття Терезів на цьому тижні залежить від їх психологічного стану. Стреси, часті конфлікти і переживання приведуть до нездужання і порушень сну. А якщо ви навчитеся розслаблятися і швидко заспокоюватися – багато неприємних симптомів перестануть вас турбувати.

Скорпіон

На цьому тижні вам потрібно стежити за своїм артеріальним тиском. Якщо воно занадто сильно підвищиться або знизиться – відвідайте лікаря і обов’язково візьміть лікарняний.

Скорпіонам зараз необхідно менше нервувати і більше відпочивати. Рекомендується сходити в сауну або на сеанс масажу.

Стрілець

Самопочуття Стрільців на цьому тижні буде не дуже хорошим. Швидше за все, так на них вплинуть несприятливі погодні умови. У цей період ви будете гостро відчувати зміни погоди і магнітні бурі. В кінці тижня вразливими будуть очі – не сидіть за комп’ютером занадто довго.

Козоріг

У цей період у Козерогів можуть виникнути серйозні проблеми з серцево-судинною системою. Дуже небезпечні перевтома і перероблювання. Курящим Козерогам на цьому тижні варто взятися за позбавлення шкідливої звички.

В кінці тижня ви можете відчути млявість і апатію, що говорить про нестачу відпочинку.

Водолій

На цьому тижні є ризик розвитку довгої хвороби або ускладнення хронічного захворювання. Не намагайтеся вилікуватися самолікуванням і народними способами.

У цей період ви не зможете обійтися без консультації лікаря і здачі аналізів. Щоб підтримувати себе у формі, Водоліям варто не забувати про прогулянки на свіжому повітрі і прийом вітамінів.

Риби

Рибам варто присвятити цей тиждень спорту і тренувань. Вправи на витривалість допоможуть Рибам поліпшити своє самопочуття. У цей період ви будете схильні до апатії і набору зайвої ваги, що також можна запобігти за допомогою спорту. Це сприятливий тиждень для відвідування косметолога і стоматолога.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.