Новини

На півдні ЗСУ знищили 30 загарбників, танк, «Ураган» та вісім одиниць автотехніки ворога

В операційній зоні “Південь” противник не припиняє обстрілів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення.

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування “Південь”.

“Намагається провести ротацію особового складу та забезпечити постачання боєзапасу. У рамках логістичного забезпечення військ з тимчасово окупованого Криму на залізничну станцію Каланчак прибули 17 вагонів з боєприпасами. На посилення живої сили прибуло підкріплення з Хабаровського краю. Але окупанти надто деморалізовані та вишукують можливість отримання легких поранень для виходу зі складу діючого підрозділу й повернення у РФ”, – йдеться у повідомленні.

Не ризикуючи проводити наступальні дії суходолом, ворог застосовує тактику авіаційних ударів. Так, і напрямку Ольгіного та Архангельського завдав чотирьох ударів парами гелікоптерів Ка-52 по Іванівці, Кошовому та двічі по Зарічному. Людських втрат немає.

З важкої артилерії загарбники обстріляли Велику Костромку, продовжуючи руйнування соціальної інфраструктури.

У відповідь пара українських штурмовиків завдала удару по скупченню противника в районі Давидового Броду. За що українські літаки були атаковані двома крилатими ракетами “повітря-повітря”, випущеними з винищувача Су-35 противника.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.