Новини

Ведуча з Чернівців розповіла, як війна змінила їхні стосунки з чоловіком – міністром оборони України

Повномасштабне вторгнення росіян в Україну розлучило багато пар. Багато жінок мусили поїхали за кордон заради безпеки своєї та своїх дітей.

Ведуча ICTV Юлія Зорій нині теж нечасто може бути поруч із коханим чоловіком Олексієм Резніковим, міністром оборони України. До війни вони, як і всі, планували майбутнє, та росіяни змінили ці плани.

У своєму Instagram Юлія каже, що їхня сім’я завжди мала і поважала певні традиції, але війна підступно внесла свої корективи, з якими їм довелося змиритися.

“Наприклад, завжди приїжджала на Великдень до бабусі й дідуся в Чернівці або в Одеську область до маминих батьків. Завжди! Любила прокидатися рано-вранці і йти з ними до церкви, потім вмивати обличчя теплою водою з любистком і крашанкою, яку робила бабуся. Вона казала: “Вмивайся цією водичкою, і будеш красива, як крашанка, а любисток допоможе в коханні”. Малою дуже любила той ранковий ритуал. І він справдився – я кохана і щаслива в тому коханні”, – пише Юлія.

Цьогоріч, на жаль, Великдень Зорій зустрічала не з ними. Але точно знає, що наступного року перший шматочок свяченої бабусиної пасочки з’їсть разом із рідними за їхнім сімейним столом.

Та одну традицію війна все ж не зруйнувала.

“Хоч де б я перебувала, Олексій завжди знаходить можливість передати мої улюблені квіти – тюльпани чи півонії. І це не про гроші чи зв’язки, а про бажання зробити приємне, нагадати, що він завжди поряд, дати надію, що це пекло колись закінчиться, і ми спробуємо жити далі по-новому. Ці букети для мене – як ковток свіжого повітря і віра в те, що життя і кохання обов’язково переможуть”, – додає Юлія.

Нагадаємо, ведуча “Ранку у великому місті” на ICTV Юлія Зорій вже 5 років щаслива у шлюбі з міністром оборони України Олексієм Рєзніковим.

Довідка

Олексій Резніков з червня 2014 року по грудень 2015-го був заступником голови Київської міської державної адміністрації, секретарем Київської міської ради. З квітня 2016 року – заступником голови Київської міської державної адміністрації. З березня 2020-го – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, а з листопада 2021-го – міністр оборони України.

Юлія Зорій народилася 3 червня 1986 року у сім’ї військового, родині часто доводилося переїжджати. Мати – товарознавець. Юлія – старша з двох дітей у сім’ї. Має молодшу сестру Тамару.

Коли Юлії було 12, сім’я оселилась у Чернівцях. Відвідувала театральний гурток при міському Будинку культури. Їздила на конкурси читців та декламаторів, займала призові місця.

2002 року вступила на факультеті історії, політології та міжнародних відносин до Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. Закінчила навчання у 2007 році. Здобуваючи освіту політолога, мріяла стати телеведучою і акторкою.

Влітку 2004 року поїхала в Київ, вступати до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Успішно пройшла всі вступні іспити, але вирішила не розпочинати навчання, не завершивши навчання у Чернівецькому університеті. 2011 там же отримала диплом за спеціальністю “Практична психологія”.

Восени 2011 року переїхала до Києва і розпочала роботу на ранкових шоу. Спершу вела прогноз погоди і тематичну рубрику на ТРК “Україна”, а згодом ранкові ефіри на телеканалі “Ера”.

2014 року стала ведучою програми Ранок у великому місті на ICTV разом з Павлом Казаріним та Антоном Равицьким.

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну працювала на гарячій лінії психологічної підтримки.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.