Новини

У «Чорних вівцях» – унікальне та смачне «крафтове» пиво! *

“Крафтове пиво” — це пиво виготовлене пивоваром вручну та в невеликих об’ємах. Знайти його складно. Крафт — це постійний квест та пошук.
Та у Чернівцях такий продукт для справжніх поціновувачів справжнього пива є! Знайти його гурмани можуть у магазині “крафтового пива” із оригінальною назвою “Чорні вівці”. Нещодавно такий магазин відкрився у самісінькому серці історичних Чернівців – на вулиці Шептицького,8.
Таку назву для магазину обрали, аби підкреслити унікальність нашого міста.

“Можу купити пива й в магазині” – подумає хтось. Та ні! Такого пива в магазині ви не придбаєте. Його там не буває.
Асортимент, який пропонують “Чорні вівці” – унікальний. І, що важливо, зварений він в українських броварнях та в невеликих об’ємах. Воно без будь-яких домішок і лише з натуральних складників!

Всі сорти пива, які пропонують у “Чорних вівцях”, обрані особисто власником. Тут можна скуштувати й легкотілий німецький пілснер, і зварене у бельгійському стилі пшеничне пиво, й кокосовий мілк стаут, гірчинка якого перетворюється у солодкий післясмак, і ель.

У “Чорних вівцях” представлені сто сортів пива: і на розлив, і в скляних пляшках. Також пиво продають на виніс – у паперових стаканах.
Дібрати собі пиво до смаку зможе кожен. Навіть дуже вибагливий покупець. Адже тут знайдеться навіть пиво зі смаком червоного буряка та перцю чилі! Вражає, правда?

До пива у закладі можна придбати натуральні грінки, чіпси, сирні вафлі. Також є м’ясні закуски – чернівецького виробництва.
Ідея створення такого магазину у власника Дениса Потейчука виникла через те, що в Чернівцях мало закладів, де можна знайти різноманітні, та водночас оригінальні, сорти крафтового пива. Здебільшого у наших закладах продають пиво “масмаркету”.

– У нас оригінального пива дуже багато й кожен щось підбере собі до смаку. Крафтове пиво – це емоція народжена ароматом, смаком та післясмаком. Ми – зовсім інший заклад. Зі своєю філософією. Ми хочемо познайомити з “крафтом” тих, хто про нього не знає, і охопити аудиторію, яка надає перевагу “крафту”. Тож будемо докладати всіх зусиль, аби задовільнити найвибагливіші пивні смаки наших відвідувачів, – каже Денис. – Ми пропонуємо не тільки щось нове, а й якісне.

У “Чорних вівцях” можна придбати не лише пиво та закуску, але й сувеніри – модний та екологічний шопер, келихи для пива. Навіть шкарпетки.
Тож не зволікайте й спробуйте смачне та якісне пиво, яке у Чернівцях можна знайти лише у “Чорних вівцях”!
Відкрився заклад кілька днів тому – 14 березня на вулиці Шептицького, 8. Працює він із 10.00 до 23.00.

Телефон: 095 508 1110
Instagram: @blacksheep.cv
Facebook: Чорні Вівці

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.