Новини

У військкоматі Буковини розповіли, як борються з ухилянством серед переселенців

Для того, щоби ніхто з військовозобов’язаних на Буковині не міг уникнути взяття на військовий облік, працівники військкомату проводять оповіщення та перевіряють документи. Завдяки цьому взяття на облік не зможуть уникнути ні місцеві військовозобов’язані, ні переселенці.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомили у пресслужбі Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Питання molbuk.ua стосувалося, зокрема, чуток щодо того, що чоловіки-переселенці, щоб уникнути мобілізації, знімаються з обліку на Буковині і стають в інших регіонах, при цьому продовжуючи мешкати тут. У результаті їх не можуть “виловити” ані деінде, ані на території Чернівецької області.

На запитання, як зарадити в такій ситуації, у військкоматі відповіли:

“У такому випадку відстежити таких осіб досить складно. Та знову ж таки, одним із ефективних шляхів вирішення цього питання є здійснення оповіщення та перевірка документів, яка проводиться в області представниками ТЦК та СП та інших військових формувань”, – зазначила начальниця пресслужби Чернівецького обласного ТЦК та СП капітан Тетяна Попович.

Раніше у військкоматі прокоментували, чи правда, що повістки на Буковині здебільшого вручають місцевим, а чоловіків-переселенців не чіпають.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.