Новини

Від замірів вікон і дверей – до монтажу! Компанія «Нове вікно» знає, як розпочинати ремонт!*

Ні для кого не секрет, що без дверей і вікон будинок не є повноцінним, а ремонт вважається не те що незавершеним, а взагалі навіть не розпочатим. Як би сьогодні дизайнери не старалися – кімната без вікон і арка заміст дверей – це зовсім не затишно. Адже в домі, як відомо, має бути, перш за все, спокійно, атмосферно та тихо, що досягається безпосередньо завдяки віконним і дверним системам. І, на щастя, сьогодні ми маємо можливість обирати їхній колір, стиль та навіть форму. У Чернівцях такі послуги зі встановлення віконних і дверних профілів уже понад 18 років успішно пропонує компанія “Нове Вікно”.

“Нове Вікно” – досвідчене виробництво з новим поглядом

Оскільки ремонт в оселі розпочинається зі встановлення вікон і дверей, тому важливо почати роботи вдало. Щоб відразу бути задоволеним результатом, варто робити ставку на високу якість конструкцій, яку гарантує “Нове Вікно”.

Ця компанія – авторитетний виробник металопластикових вікон, вхідних фасадних металопластикових та алюмінієвих дверей, розсувних систем. Уже тривалий час це підприємство вражає якістю не лише Україну, а й Європу, і є одним із передових виробників кращих ПВХ-вікон на вітчизняному ринку. Сьогодні “Нове вікно” пишається надійністю своїх виробів і спектром пропонованих послуг.

Серед асортименту виробництва:

– Інноваційні профільні системи
“Нове вікно” – це удосконалені, довершені вироби, що характеризуються високим відсотком енергозберігання, підвищеною безпечністю, шумо- та сонцезахистом, ударостійкістю, теплоізоляцією та щільністю. Кожна профільна система наділена усіма цими рисами, щоб зробити ваше житло максимально комфортним та затишним.

Ці вікна – це не тільки надійність, перевірена роками, міцність і естетичність, а й:

• Якісна фурнітура, що забезпечує високу зносостійкість та щільність. “Нове вікно” пропонує безліч варіантів у потрібному вам кольорі, фактурі, моделі та розмірі. А красиві округлі лінії вікон підкреслять смак власників будинку.

• Сучасні склопакети, що максимально утримують тепло, максимально пропускають світло, захищають приміщення від забруднень, погодних явищ, промерзань. Новинкою у цьому контексті є еталонні енергозберігаючі вікна, комплектовані двокамерним склопакетом, заповненим інертним газом. А повітряні камери, розміщені з фасадної сторони системи максимально захищають оселю від промерзання. До того ж, такі конструкції допоможуть утримати тепло в приміщенні та не пропускатимуть холод. При центральному опаленні вони допоможуть підвищити температуру в квартирі на 4-5 °С*, а при автономному – мінімізувати витрати на обігрів.

• Надійний захист. Вікна, створені на цьому виробництві, устатковані протизламною фурнітурою, що створює безпечні умови для діток та унеможливлює проникнення злодіїв у будинок.

– Металопластикові та міжкімнатні двері

Дверні системи від компанії “Нове Вікно” характеризуються не лише високими показниками міцності та надійності, а й унікальним зовнішнім виглядом. Такі двері не лише посилять вашу безпеку, а й чудово доповнять інтер’єр помешкання. Виробництво пропонує цілий ряд матеріалів, кольорів та рішень, серед яких ви неодмінно знайдете потрібну конструкцію. Крім того, завдяки індивідуальному підходу вам створять особливий дизайн з алмазним гравіюванням чи вітражем. Ваші двері й справді вражатимуть унікальністю і при тому забезпечуватимуть спокій.

Чи не головною перевагою компанії “Нове вікно” є робота від А до Я. Звернувшись за професійною допомогою на виробництво, ви отримуєте весь комплекс послуг – від консультації до кінцевого монтажу. Усе що вам потрібно – залишити заявку на сайті або зателефонувати до кол-центру, а все інше – робота фахівців. За зовсім короткий проміжок часу вам виготовлять вікна та двері згідно замірів і акуратно їх встановлять. З професійним монтажем пізніше не з’являтимуться протяги, не скрипітимуть вікна та двері, не пропускатимуть холод та не розтріскуватимуться.

Із “Новим Вікном” почнеться ваше нове затишне життя. До то ж, із гарантією на 5 років.

Адреса: м. Чернівці, вул. Хотинська, 45-Г
Т.: 0444 514 188, 068 300 01 42
http://nove-vikno.com/
https://www.facebook.com/novevikno.chernivtsi
https://www.instagram.com/novevikno.chernivtsi/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.