Новини

«Досягне поставленої мети»: Росія лякає продовженням «спецоперації Путіна»

Перший заступник постійного представника Росії при ООН Дмитро Полянський заявив, що “спеціальна військова операція” Москви в Україні продовжуватиметься “до досягнення усіх цілей”.

Про це він заявив на засіданні Ради безпеки ООН, пише Главком.

“Ми розпочали спеціальну військову операцію з тим, щоб припинити обстріли Донбасу Україною, щоб з території цієї країни, перетвореної з подачі західних країн на анти-Росію, а також від її націоналістичного керівництва, перестала виходити загроза як Росії, так і жителям півдня та південно- сходу України”, – заявив російський дипломат.

Крім того, у своєму виступі Полянський прокоментував постачання західних озброєнь в Україну. За його словами, постачаючи військову допомогу, Захід “продовжує агонію злочинного київського режиму”.

Російський дипломат переконаний, що Київ “навмисне зберігає озброєння, передані Заходом, у центрах міст та використовує мирне населення як живий щит”. Він додав, що ці поставки є також “законними військовими цілями, як і найманці з ваших держав”.

“Чим раніше ви це усвідомлюєте, тим раніше українське керівництво сяде за стіл переговорів із реалістичною позицією, а не з гаслами та фантомними болями”, – наголосив він.

Про термін проведення спецоперації в Україні також висловився директор другого департаменту країн СНД МЗС Росії Олексій Поліщук. Він наголосив, що Москва зацікавлена у якнайшвидшому “звільненні Донбасу”. За словами дипломата, “спецоперація йде за планом і досягне поставленої мети”.

Нагадаємо, Рада Безпеки ООН провела засідання для обговорення обстрілів російськими військами цивільних об’єктів в Україні. Зокрема, темою засідання був ракетний обстріл торгового центру в Кременчуці, де загинуло понад 18 людей.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.