Новини

Що таке корм для собак холістик?

Серед п’яти цінових категорій кормів для собак холістик є найдорожчим. До того ж, його не купити в найближчому супермаркеті: скоріше він знайдеться в інтернет-магазинах та великих крамницях з товарами для братів наших менших. Попри високу ціну та дещо обмежену доступність, холістик є найбільш бажаним раціоном. Коли хазяїн хоче забезпечити улюбленого собаку найкращим готовим продуктом, він купує холістик, бо склад цього корму – повністю натуральний, містить лише високоякісні компоненти. Купити корм для собак категорії холістик – це зробити найкращу інвестицію в здоров’я та гарне самопочуття собаки.

Скільки коштує корм для собак

З точки зору вартості корми розподіляються на п’ять категорій. До споживання придатні всі, але не кожний рекомендований як основа повсякденного раціону. Вподобання самої собаки не є орієнтиром: чотирилапі друзі із задоволенням куштують продукти економ-класу, бо вони мають привабливий аромат та вигляд, але їхня корисність значно менша, ніж у сумішей більш дорогих класів. За ціною корми поділяються на наступні категорії:
економ – містять м’ясне борошно та побічні продукти м’ясного виробництва, крохмаль в якості скріплюючого компонента, штучні домішки для більш привабливого аромату, завдяки якому тварини схильні переїдати, консерванти – штучного походження;

медіум – близькі за складом до економ, але вміст протеїнових компонентів (включаючи інгредієнти рослинного походження) вищий;

преміум – містять більшу долю протеїну тваринного походження (до 20%), серед злаків – бюджетна кукурудза та ближчий до дорогого сегменту рис;

суперпреміум – складається з м’яса та субпродуктів, наявність вуглеводів та клітковини забезпечується пшеницею, рисом, овочами, консерванти – природного походження;

холістик – містить тільки натуральне м’ясо та рибу, овочі, фрукти та ягоди, екстракти трав, консерванти – тільки природного походження.

З точки зору здоров’я та життєвої енергії собаки у холістик немає конкурентів. Цей корм містить все, що необхідно тварині для активності та гарного настрою. Це основа якісного харчування, яке працює і на профілактику захворювань.

Як вибрати корм для собак

Головний критерій оцінки – склад та поживна цінність. Ця інформація вказана на упаковці та в описі товару в інтернет-магазині. Корми типу холістик вирізняються більш докладним описом компонентів із зазначенням долі кожного з них. Наприклад, з опису вологого корму для собак Savory ми взнаємо, що він містить та в яких пропорціях:
основою є м’ясо індички, курки, ягнятини та качки (для кожного компонента вказана його доля в порядку спадання);

з яких саме частин тіла здобуте м’ясо: курячі шлунки, рубець ягняти;

наявність складних вуглеводів забезпечена солодкою картоплею;

корм містить пребіотики для травлення та не містить глютен;

до складу доданий сушений шпінат для антиоксидантної дії;

консерванти – виключно природні (розмарин, вітамін Е).

Чим більш детальним є опис корму, тим більш якісні компоненти входять до складу. Виробнику раціонів холістик немає потреби маскувати м’ясне борошно за виразом “протеїнова сировина тваринного походження”. Виробники дорогих продуктів харчування для собак охоче зазначають інгредієнти, бо вони – високоякісні, органічного походження. Правдивість інформації про склад підтверджується сертифікатами.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.