Новини

У більшості областей України – знову повітряна тривога

У більшості регіонів України знову оголошена повітряна тривога.

Про це свідчать дані карти повітряних тривог України, пише molbuk.ua

Зокрема, станом на 01.10 27 червня “червоні” всі області України, крім західних та Херсонщини. Також невідомою є ситуація в Криму.

Як відомо, російські окупанти під ранок 26 червня потужно обстріляли столицю, у результаті чого сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів.

7-річну дівчинку з-під завалів багатоповерхівки дістали рятувальники ДСНС. Маму дитини затиснуло бетонним перекриттям, але вона вижила. Всього відомо про шістьох постраждалих, четверо з яких госпіталізовані.

Неділя, 26 червня, минула на Сумщині під постійними обстрілами. Росіяни зі своєї території вели вогонь зі ствольної та реактивної артилерії, а також випускали некеровані ракети з гелікоптерів. Внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, ще одна перебуває в лікарні.

Від обстрілу загинули дві жінки, поранений – чоловік.

Також окупанти обстріляли Чугуївську громаду у Харківській області. Внаслідок атаки двоє людей загинули, ще один поранений.

А в ніч з 24 на 25 червня Росія здійснила по Україні один з найбільш масових ракетних ударів. По Львівській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївських областях майже одночасно випустили пів сотні ракет.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.