Новини

Самовільно змінив місце проживання: буковинця судитимуть за порушення правил адміністративного нагляду

Перед судом постане буковинець за порушення правил адміністративного нагляду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За самовільне залишення чоловіком місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду правопорушнику загрожує до шести місяців арешту.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 33-річний житель села Черепківці Чернівецького району, на підставі ухвали Глибоцького районного суду, з грудня 2021 року перебуває під адміністративним наглядом. Правопорушник, незважаючи на встановлені йому тимчасові обмеження 2 травня 2022 року, самовільно, без поважних причин, змінив місце проживання не повідомивши правоохоронців.

Дізнавачі відділення № 5 (смт. Глибока) Чернівецького районного управління поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки чоловіка та скерували матеріали кримінального проваджень з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснював Глибоцький відділ Чернівецької окружної прокуратури.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.