Новини

Ці причин вказують на те, що чоловікові не варто довіряти

Якщо ви вступаєте у відносини з раніше незнайомим чоловіком, вам важко на самому початку виявити партнера, який схильний до зрад. Але якщо знати кілька характерних ознак поведінки такого чоловіка — то його схильність до невірності можна виявити майже одразу, інформує Ukr.Media.

Хоча 100-відсоткового способу розпізнати партнера, якому не можна довіряти, практично не існує. Тоді навіщо усе це? — запитаєте ви. А для того, щоб якоюсь мірою убезпечити себе від можливих несподіванок, на які можна чекати від свого партнера.

Уважно придивіться до поведінки вашого чоловіка на самому початку відносин, тоді ви точно не проґавите 5 ознак, що вказують на можливі проблеми у майбутньому:

Постійні сумніви

Людина з “вадами”, яка не довіряє іншим людям, точно буде зраджувати, бо вона усіх оцінює через власну призму.

Впевнена брехня

Тільки невірні супутники мають властивість обманювати настільки віртуозно, що дуже важко відрізнити, де вони брешуть, а де говорять правду. Але якщо брехня все ж таки викриється — слід переконатися, чи була вона одноразовою. Або, можливо, це вже перетворилося на систему. Але ж брехунам, як відомо, довіряти не можна. Таким чином, тут виникає реальний привід для занепокоєння.

Таємні телефонні розмови

У вірного партнера ніколи не виникне бажання йти до іншої кімнати, коли йому телефонують. Але якщо він ніколи не залишає телефон, виходячи з кімнати, — мабуть, у нього є що від вас приховувати. Це є серйозним приводом для того, щоб замислитися про його вірність.

Звичка не розлучатися з телефоном

Якщо ваш партнер, з’являючись на побаченні, постійно зайнятий телефонною розмовою, при цьому мало звертаючи на вас увагу, це наштовхує на думку, що ви йому нецікаві, і що навряд чи варто довіряти йому на усі 100 відсотків. Звичайно, це поспішний висновок: можливо, він відповідає на якийсь діловий дзвінок, або спілкується у терміновому порядку зі своїм другом, але якщо це переходить у постійне “зависання” у смартфоні, то слід чесно і відверто обговорити цю проблему.

Надмірна увага

Якщо ваш партнер з відкритим ротом ловить кожне вимовлене вами слово — це не просто так. Ставши у позу “Я дуже уважний” — він наче намагається спокутувати своє почуття провини. А так чинять тільки ті, хто наважується на зраду.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.