Новини

Посеред вулиці вдарив і відібрав смартфон: буковинцю загрожує до 10 років в’язниці за крадіжку

У Чернівцях 44-річний чоловік, завдав два удари рукою по обличчю чернівчанина та відкрито заволодів його мобільним телефоном. Порушник намагався втекти, однак працівники поліції його затримали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 21 червня, на одній із вулиць обласного центру, житель міста Хотин, вдарив 28-річного чернівчанина та забрав його смартфон. Правопорушник намагався втекти з місця події, однак був помічений та затриманий правоохоронцями.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських Першотравневий суд міста Чернівці обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Поліцейські притягують зловмисників до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.