Новини

Чому затримується видача паспортів, – у міграційній службі Буковини дали пояснення

Через затримки у постачанні та доставленні необхідних матеріалів для друку паспортів, у тому числі – з-за кордону, затримується й видача документів.

Про це йдеться у дописі міграційної служби у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

“У тісній взаємодії Уряду України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної міграційної служби України та ДП “Поліграфкомбінат “Україна” докладаються безпрецедентні зусилля задля виправлення ситуації та налагодження надійних логістичних каналів постачання необхідних компонентів та матеріалів”, – йдеться у повідомленні.

Територіальні органи та підрозділи ДМС, які знаходяться в безпечних районах, продовжують працювати та надавати адміністративні послуги населенню.

“Щодня приймаємо десятки тисяч заяв від громадян на оформлення біометричних паспортних документів. Діяльність всіх органів, залучених у процесі оформлення та видачі паспортів, спрямовано на те, щоб громадяни отримали паспортні документи якомога швидше”, – додають у міграційній службі.

До того ж для зручності громадян, Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України, положеннями якої дозволено продовжити термін дії паспортів громадянина України для виїзду за кордон та вклеїти фото дитини у паспорт батьків – як у підрозділах ДМС, так і в дипломатичних установах України за кордоном.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.