Новини

Своєчасне технічне обслуговування внутрішніх газопроводів та обладнання – запорука вашої безпеки*

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та газоспалюючого обладнання є гарантією безпечного споживання газу. Згідно з чинним законодавством, відповідальність за внутрішньобудинкові газові мережі та обладнання, як у приватних, так і в багатоквартирних будинках, несуть їх власники.

АТ “Чернівцігаз” надає послугу технічного обслуговування мереж будь-яких об’єктів, зокрема і обслуговування мереж, безпосередньо, у квартирі/будинку чи мереж спільного користування в багатоквартирних будинках. Потрібно лише раз на рік укласти договір та довірити роботу фахівцям.

Якщо мова йде про мережі спільного користування (ті, що проходять у під’їзді та по фасаду будинку) – обслуговування проводиться двічі на рік. Якщо це мережі у квартирі – періодичність такого обслуговування – один раз на рік. Виконані роботи закриваються актами, які підписують дві сторони.

Підписавши договір на проведення ТО з АТ “Чернівцігаз” споживач отримує:

• обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу,
• приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів,
• огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку,
• перевірка працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
• усунення витоків на різьбових з’єднаннях.

Також “Чернівцігаз” пропонує пакетні пропозиції, які допоможуть буковинцям убезпечити себе від витоків газу та аварійних ситуацій.

В залежності від наявних приладів та обладнання, можна обрати будь-яку із пакетних пропозицій:

1. ТО внутрішніх газових мереж;
2. ТО внутрішніх газових мереж та газової плити;
3. ТО внутрішніх газових мереж, газової плити та котла з відкритою/закритою камерою згоряння;
4. ТО внутрішніх газових мереж, газової плити, котла з відкритою/закритою камерою згоряння та проточного водонагрівача;
5. ТО внутрішніх газових мереж, газової плити, проточного водонагрівача та трьох конвекторів;
6. ТО внутрішніх газових мереж, газової плити та проточного водонагрівача.

Замовити послугу можна у 104.ua Клієнтських просторах або через контакт-центр за номерами: 0372 93 19 04 та 067 444 8 104. Оплатити послугу можна протягом 5 робочих днів у будь-якому банківському відділенні на підставі рахунку і тільки в безготівковій формі.

Закликаємо клієнтів подбати про власну безпеку й безпеку рідних та провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж! Укласти договір на технічне обслуговування, споживачі можуть з АТ “Чернівцігаз” або з іншою організацією, яка має відповідні дозвільні документи.

Важливо пам’ятати: відчувши запах газу, закрийте газові крани й провітріть приміщення, не запалюйте вогонь, не вмикайте і не вимикайте електроосвітлення та електроприлади. Викличте аварійну службу за телефоном 104! Аварійники “Чернівцігазу” працюють цілодобово та без вихідних.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.