Новини

«Його мама – в шоці»: сільський голова розповів про хлопця, який убив павича на Буковині

Вчинок 18-річного хлопця із села Карапчів, який жорстоко вбив павича, викликав хвилю обурень у соцмережах.

Кореспондент molbuk.ua поспілкувався про цю ситуацію із головою Карапчівської об’єднаної територіальної громади Георгієм Лютиком.

“Я взагалі не зрозумів, що це було. Жодної агресивності від нього ніколи не було. Я не знаю звідки вона пішла. Тим підліткам, що відпочивали з ним, 16-18 років. Сам хлопець алкоголь інколи вживав, а наркотики ні – це факт. Такої агресії я не бачив від нього і навіть не думав, що щось подібне може статись. І це не тільки я, а й директор школи нашої, з яким я розмовляв”, – зазначає Лютик.

За словами голови, хлопець працює та сам заробляє на себе.

“Говорив також з мамою. Вона у шоці. Каже, що такого сина не виховувала, і не знає, чого так вийшло”, – каже чоловік.

Голова громади додає, побиття птаха відбулось біля річки Сірет.

“Як я зрозумів, вони сиділи на березі річки Сірет. Мені здається, що біля річки люди вирощують павичів. Я не знаю, чи вони вкрали його, чи він сам підбіг, але факт залишається фактом. До того ж поліція спрацювала оперативно. Відучора підлітки ходять до поліції. Також з усією компанією сьогодні працюють психологи, адже там є підлітки до 18 років”, – розповідає голова.

Раніше повідомлялося, що у селі Карапчів молодики, які відпочивали на природі, жорстоко вбили павича. Ситуація набрала розголосу та викликала хвилю обурень у соцмережах.

Пізніше прокуратура оголосила про підозру 18- річному хлопцю.

Автор: Євгеній Пірожков

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.