Новини

Доставка суші та піци «Таймаут»: зроби паузу для смачного обіду!*

Знову не знаєте, що подати на вечерю? Мають прийти гості, а вгостити їх нічим? Не маєте бажання сьогодні готувати? Чи, може, кухонна рутина вас сильно виснажує? Не ламайте голову приготуванням їжі, коли вам не до того. Бо поки ви займаєтеся своїм справами, кухарі ресторанів, кафе і їдалень виконують свою роботу і готові будь-якої миті врятувати ваш стіл. Тому доставка суші, піци чи комплексних обідів – чудове рішення для тих, у кого обмаль часу. Єдине питання, яке завжди мучить, – де ж замовляти. Якщо ви мешкаєте в Одесі або вирушаєте туди в подорож, то вам обов’язково порекомендують “Таймаут”. Що це за служба доставки і чим вона приваблює – далі.

“Таймаут” – зроби смачну і ситну паузу

“Таймаут” – одеська служба доставки їжі, яка з 2016 року є однією із найпопулярніших у місті. Спробувавши суші, піцу або десерти із цього закладу, ви вже більше не задаватиметесь запитанням “Де ж замовити обід?”. Тут неймовірно смачно та корисно.

Заклад полюбився клієнтам через ряд переваг:

Професійне обслуговування. Хто хоч раз замовляв суші в “Таймаут” знає, що сервіс тут і справді на найвищому рівні. І це стосується не лише оператора, який приймає замовлення, а й кухарів, пакувальників і кур’єрів. Кожен на своєму етапі роботи викладається на всі сто.

Налагоджена комунікація. Платформи для здійснення замовлень – сучасний сайт та додаток – зручні та швидкі, з допомогою яких домовитись про доставку можна за лічені хвилини. Крім того, адміністратори приймають замовлення і консультують клієнтів через Instagram та Facebook.

Завжди свіжі, натуральні та якісні продукти. Кухарі закладу працюють лише з сертифікованими інгредієнтами від перевірених постачальників. Адміністрація “Таймауту” найчастіше закуповує продукти у невеликих кількостях на один-два дні, щоб страви не втрачали свого смаку через несвіжість складників.

Сучасне європейське обладнання. Кухня служби доставки обладнана найновішими печами, холодильниками та плитами.

Зручний графік роботи. Оскільки суші та піца – страви не для сніданку, “Таймаут” працює з 10:00 по 22:00 з понеділка по четвер, у п’ятницю з 10:00 до 23:00, а в суботу та неділю з 11:00 до 23:00.

У меню – найпопулярніші страви!

Останні кілька років суші та піца стали лідерами замовлень в Україні. Зважаючи на шалену популярність цих страв, “Таймаут” просто зобов’язаний робити їх найсмачнішими, щоб не втрачати довіру клієнтів. Серед пропозицій закладу:
• Суші (нігірі/гункани з лососем, тунцем, вугром, ікрою, креветками тощо)
• Роли (традиційні, теплі, запечені, хенд-роли, преміум роли)
• Суші-сети на компанію
• Темпура (кільця кальмара, лосось, креветки, вугор)
• Піца (“Формаджі Бум”, “Di mare”, “Joe Black”, “More Pizza”, “Сінгапурська”, “Б’янко”, “Баварська”, “Баффало”, “Белладжіо”, “Венеціанська”, “Гавайська”, “Верона”, “Грибна галявина”, “Джульєтта”, “Кальцоне”, “Карбоната”, “Каталонія”, “Марінара”, “Маргарита”, “Монте-Карло”, “Палермо”, “Пепероні”, “Повний тунець”, “Прошуто”, “Прямо з Філадельфії”, “Сільська”, “Сицилійська”, “Супрім”, “Фелічіта”, “Цезар”, “Челентано”, “Чорне море” тощо).
• Десерти (мафіни, шоколадно-медовий торт)
• Напої

До приготування суші та піци кухарі приступають тільки після отримання замовлення. Ніякі напівзаморожені заготовки чи повторно розігріті інгредієнти тут не використовують.

Доставка та знижки!
“Таймаут” здійснює доставку по всій Одесі та прилеглих до міста районах. По центру вона завжди є безкоштовною, а у віддалені райони лише при покупці від 400 гривень. Якщо ж замовлення на меншу суму доведеться додатково заплатити 45 гривень. На самовиніс же постійно діє знижка 10%. А якщо ви іменинник, то заклад подарує вам 20% знижки.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.