Новини

Відома ілюстраторка малює українські міста у вигляді жінок й допомагає ЗСУ: як зобразила Чернівці

Українська художниця Вікторія Наумова створила кілька десятків малюнків, де уособила міста України в тілах незламних жінок.

Ілюстраторка показала міста, які зазнали сильних руйнувань через російську армію, а також ті, які стали прихистком для багатьох українців. Фото дівчина публікує на своїй сторінці в Instagram.

Про Чернівці Вікторія Наумова написала:

“Із мого серця мальва проросла… і кров’ю зацвіла …” – це цитата з пісні “Балада про мальви” Володимира Івасюка, уродженця Кіцманя, Чернівецької області.

Ця робота, це узагальнений біль всіх матерів країни, у яких ця клята війна вкрала синів і доньок…

Пс: Дякую Lu Moc, за те, що відкрила для мене цю дивовижну пісню і Володимира Івасюка, чекаю щоб послухати її у твоєму виконанні!”, – йдеться у її дописі.

Широкого розголосу роботи Вікторії Наумової набули після публікації однієї з її шанувальниць у Facebook. Там допис із зображеннями набрав понад 25 тисяч поширень та безліч позитивних коментарів.

“Дуже талановито та патріотично”, “Дякуємо за вашу творчість”, “До сліз”, “Неймовірно точно передано біль, відчай і неземну силу волі наших українських жінок”, “Конотопські відьми особливо колоритний вигляд мають”, – йдеться в повідомленнях.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.