Новини

У селі на Буковині розквітло масштабне лавандове поле: яскраві фото

Вишукано красива і елегантна, з унікальним ароматом та шармом Провансу — фіолетова лаванда знову зацвіла у Шишківцях Ставчанської громади (колишнього Кіцманського району). Тут створено гарні локації для романтичних та яскравих фотосесій, місця для відпочинку, неквапливих прогулянок і насолоди квітами та пахощами.

Про це повідомляє Кіцмань сіті

Побувавши в Європі, жителька села Шишківці Марія Янчук з сім’єю вирішила створити таку ж красу на рідній землі. Тож разом із чоловіком Назарієм та братом Василем Танасійчуком у 2018 році висадили перші кущі лаванди та інші декоративні рослини. Побачивши, що лаванда в нас гарно приживається і росте, у 2020 році заклали лавандове поле.

Минулого року вперше зацвіло 50 соток лавандової краси, на поле приходили, приїжджали сотні відвідувачів. Цьогоріч кущики фіолетових квітів вже більші, над ними постійно кружляють метелики, а бджоли збирають унікальний і надзвичайно цінний лавандовий мед.

Додалося на полі “Lido De Lavender” декорацій для гарних знімків і для відпочинку: це крісла-плодушки, в яких приємно релаксувати та вдихати заспокійливий аромат, велика гойдалка, лавки з дерев’яних палет…

Власники лавандового поля запрошують буковинців приходити із дітьми, друзями, отримати гарні враження та позитивні емоції. Адже лаванда не лише декоративна, а й ефірна і лікарська рослина, аромат позбавляє стресу, головного болю, заспокоює та дарує відчуття гармонії.

Вхід на поле для дорослих — 50 гривень, для дітей до 10 років — безкоштовно. Також відвідати “Lido De Lavender” безплатно запрошують дружин та дітей наших воїнів-захисників.

Час роботи — щодня з 10 до 22 години. Телефон для довідок: 0668314193

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.