Новини

Заступник голови Чернівецької ОВА, якого звинувачують у махінаціях із гуманітаркою, теж пройшов поліграф

Заступник голови Чернівецької обласної військової адміністрації Артур Мунтян пройшов перевірку на поліграфі щодо причетності до зловживань зі швидкими допомогами з Італії.

Про це Артур Мунтян написав на своїй сторінці у фейсбуці, а також опублікував результати самого тесту, пише molbuk.ua.

“Учора вперше в житті мав спілкування з поліграфом. Пішов на цю процедуру, щоб мати можливість довести абсурдність кожного пункту звинувачень у причетності до оборудок з гуманітарним обладнанням, отриманим Державою. Тепер кожен може переконатися де є правда, а де – маніпуляції”, – написав Артур Мунтян.

Він також надав фото висновків проходження поліграфу. Серед відповідей зазначається, що Артур Мунтян незнайомий із Сергієм Бродовським, якого звинуватили у привласненні машин швидкої допомоги із гуманітарної допомоги.

Також зазначено, шо Артур Мунтян не володів інформацією щодо благодійного фонду Сергія Бродовського та використання наданих швидких допомог.

Як повідомлялося раніше, заступникові голови Чернівецької ОВА повідомили про підозру у справі про розкрадання “гуманітарки”. У СБУ зазначили, що йдеться про справу зі привласненням карет “швидких”, надісланих як гумдопомога з Італії.

Нагадаємо, заступник голови Чернівецької ОВА Богдан Ковалюк пройшов перевірку на поліграфі щодо причетності до зловживань зі швидкими допомогами з Італії.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.