Новини

Невідомі в оголошенні про продаж палива опублікували номер телефону заступника мера Сокирян

На Буковині в одній із фб-спільнот невідомі опублікували оголошення про продаж дизпалива, до якого додали номер телефону першого заступника Сокирянського міського голови.

Про це йдеться на фб-сторінці Сокирянської міської ради, пише molbuk.ua

“Шановні жителі Сокирянщини! Звертаємо вашу увагу на те, що останнім часом активізувалась Фейсбук-спільнота “Sokiryanschina Layf”, інформаційна діяльність якої спрямована на розхитування суспільно-політичної ситуації в громаді та зниження довіри до органів місцевого самоврядування.

11 червня на сторінці спільноти розмістили оголошення, яке стосується продажу дизпалива із зазначенням номера телефону першого заступника Сокирянського міського голови – як відповідальної особи.

Звертаємо увагу жителів громади, що вказане оголошення – шахрайські дії, до яких ні Сокирянська міська рада, ні її керівництво жодного відношення немає.

Вважаємо, що дані дії, спрямовані на дискредитацію авторитету Сокирянської міської ради та її керівництва, внесення дестабілізації в роботу громади. Вказане оголошення має на меті дезінформувати населення та спровокувати негативні настрої в суспільстві у зв’язку із дефіцитом палива, а також свідомо сформувати негативну думку жителів відносно керівництва громади в інтересах третіх – зацікавлених осіб, в тому числі країни агресора”, – йдеться у повідомленні.

Сокирянська міська рада звернулась до правоохоронних органів із заявою надати відповідну правову оцінку діяльності спільноти та поширюваної на її сторінках інформації.

“Наголошуємо, що повідомлення, які розміщуються на сторінці спільноти “Sokiryanschina Layf” можуть бути інформаційними вкидами та мати на меті маніпуляцію свідомістю та настроями жителів Сокирянщини! Будьте уважними та користуйтесь інформацією тільки з офіційних та перевірених джерел”, – додають на сторінці Сокирянської міськради.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.