Новини

Чи можна робити лазерну епіляцію ніг влітку*

Оскільки звичними речами жіночого літнього гардеробу є шорти, сукні, спідниці міні та міді, перед настанням теплої пори року варто подбати про гладкість шкіри на гомілках. Найзручніший спосіб видалення волосся на ногах в Чернівцях – лазерна епіляція. Однак цей метод має низку обмежень та особливостей, тому багато дівчат задаються питанням, чи можна робити процедуру влітку. Суворих заборон не існує, проте тим, хто лише планує розпочати курс, потрібно знати про деякі важливі нюанси.

Ідеальний час для епіляції ніг лазером

Однією з переваг апаратної методики є можливість її застосування протягом усього року. При цьому, враховуючи заборону на оброблення світловими імпульсами засмаглої шкіри, а також необхідність проведення серії сеансів, фахівці рекомендують розпочинати процедури восени. Спочатку інтервал між відвідуваннями салону становить 1 місяць, після третього сеансу він може збільшитися до 1,5–2 місяців, загалом потрібно близько 8–10 процедур. Отже, до наступного літа можна повністю пройти весь курс. Надалі маніпуляції повторюються не частіше ніж 1 раз або двічі на рік.

Однак якщо ви не встигли вчасно подбати про гладкість шкіри, зовсім не обов’язково чекати на настання холодів і продовжувати застосовувати бритву або досить болісні процедури шугарингу чи воскової епіляції. Для лазерного видалення волосся влітку достатньо дотримуватися незначних обмежень:
у період між процедурами (2 тижні перед та після відвідування майстра) доведеться носити довгі спідниці, штани або перед виходом на вулицю наносити на шкіру крем із SPF не менше 30;

відмовитись від відвідування пляжу, солярію;

протягом 3 днів після процедури епіляції утриматися від купання у басейні або відкритій водоймі.

Для запобігання лущенням і подразненням протягом кількох днів на проепільованих ділянках слід використовувати засоби з пантенолом чи декспантенолом.

Як уникнути опіків

Як правило, в салонах лазерної епіляції в м. Чернівці, зокрема в мережі TK Laser, використовується сучасне обладнання, оснащене охолоджувальною системою. Світлові промені, які генеруються маніпулою професійного апарату, діють виключно на меланін цибулин та не зачіпають шкіри. Опіки можливі лише у разі приймання фотосенсибілізуючих препаратів (сульфаніламіди, антибіотики тетрациклінової та фторхінолонової груп), а також через недотримання рекомендації щодо гоління ніг за день перед сеансом.

Окремо варто нагадати, що класичним варіантом салонної епіляції є використання діодного лазера, який працює тільки на світлій шкірі та волоссі не світлішому за темно-русяве.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.