Новини

Торгував амфетаміном і канабісом: у Чернівцях судитимуть наркоторговця

У Чернівцях слідчі поліції завершили досудове розслідування діяльності наркоторговця. Правоохоронці викрили чоловіка, який зберігав наркотики з метою збуту на території обласного центру. Під час досудового розслідування поліцейські зібрали необхідну доказову базу протиправної діяльності зловмисника. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

31 березня патрульні поліцейські на одній із вулиць Чернівців зупинили автомобіль “Fiat Ducato”, під керуванням 53-річного місцевого жителя. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік добровільно видав наркотичні засоби та психотропні речовини, які зберігав з метою збуту.

Надалі, на місце події прибула слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, яка задокументувала правопорушення.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що чернівчанин незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропи і наркотичні засоби різного походження. Зокрема, поліцейські вилучили у порушника 35 сірникових коробок із канабісом та 9 полімерних згортків з амфетаміном.

Згідно з висновком експерта все вилучене належить до особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів, обіг яких заборонено.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Фігуранту інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.