Новини

«Бренд – візитівка міста»: у Чернівцях відбувся круглий стіл про сучасні тенденції у формуванні брендів

Сьогодні, 7 червня, у Чернівецькому торговельно-економічному інституті Державного торговельно-економічного університету відбувся круглий стіл, де керівництво разом із викладачами кафедр маркетингу та менеджменту обговорювали важливість розвитку бренду в умовах євроінтеграції.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua.

Заступник директора з науково-методичної роботи, міжнародних зв’язків та інноваційного розвитку Василь Кифяк зазначає, що основна мета сьогоднішньої зустрічі – вирішення стратегічних цілей міста до 2027 року та виявлення невикористаних особливостей Буковини.

“Ми думаємо про перспективи та облаштування нашого міста у післявоєнний період. У цьому допомагають бренди, вони мають відображати стратегію розвитку області чи території. З цього заходу ми виокремимо основні поради: що робити і на яких принципах варто формувати бренди”, – каже Василь Кифяк.
На прикладах всесвітньо відомих брендів були продемонстровані приклади, як слід просувати серед суспільства власний бізнес та як зацікавити ним цільову аудиторію.

Також пані Руслана додає, що при Чернівецькому департаменті соціально-економічного розвитку працює центр підтримки підприємництва, де надається консультаційно-юридична допомога щодо бізнесу, який здійснив релокацію.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.