Новини

Зеленський пообіцяв удвічі збільшити фінансову підтримку регіонам «червоної» зони

“У січні цього року паралельно з введенням локдауну в Україні уряд підготував широкий комплекс підтримки. Це пряма фінансова допомога людям: допомога на дітей, компенсація по частковому безробіттю, додаткові канікули та низки інших стимулів”.

“Логічно, що про різні форми підтримки, запроваджуючи локдауни на місцях, мала би подумати і місцева влада. Та разом із посиленням карантину розробити комплекс заходів для підтримки тих категорій громадян та бізнесу свого регіону, які постраждають через обмеження так званої червоної зони”.

“Додатково до запропонованих за рахунок місцевих бюджетів розмірів допомоги громадянам та бізнесу, які постраждали через локдаун, центральна влада додасть сто відсотків, збільшивши таким чином суми підтримки людей та бізнесу вдвічі”.

Для того, щоби надання допомоги було максимально прозорим та швидким, воно має відбуватися завдяки порталу і додатку ДІЯ, додав Зеленський.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я оновило список зон карантину в Україні. Чернівецька область залишається у “червоній” зоні карантинних обмежень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.