Новини

Петраков прокоментував невихід України на ЧС-2022 та розкрив емоції гравців

Головний тренер збірної України Олександр Петраков запевнив, що його команда віддала на полі усі сили, щоб пробитись на чемпіонат світу-2022, але не вдалось.

Про це пише 24 канал.

На післяматчеву пресконференцію Олександр Петраков прийшов у пригніченому настрої. Наставник коротко та по суті відповідав на запитання журналістів.

“Що відчуваю в душі? Порожнечу. Чи справедливий рахунок матчу? Не можу сказати… Що сказати? Закономірно. Збірна Уельсу заслужено проходить далі? Вони перемогли, значить заслужено. Що можу передати вболівальникам? Хлопці зробили все, що могли, комусь щастить, комусь ні. Сьогодні пощастило Уельсу”, – сказав Петраков.

Петраков попросив вибачення через те, що хлопцям не вдалось забити у ворота Уельсу. Це єдиний момент у матчі, якого не вистачило у грі української збірної.

Петраков відповів, що вже 8 червня команда розпочне свій шлях у груповому раунді Ліги націй. Олександр Васильович анонсував ротації у складі команди. На футбольне поле у найближчій грі проти Ірландії не вийдуть ті футболісти, які відіграли у матчі проти Уельсу.

Наставник розкрив емоції гравців у підтрибунному приміщенні.

“У роздягальні панує гробова тиша”, – зізнався тренер.

На жаль, єдиний гол вирішив переможця поєдинку. Прикрий автогол Андрія Ярмоленка після подачі зі штрафного від Гарета Бейла вивів Уельс на чемпіонат світу-2022. Україна не змогла здобути путівку у Катар.

У червні “синьо-жовті” зіграють три поєдинки у груповому раунді Ліги націй. Вже 8 червня наші хлопці зіграють на виїзді проти Ірландії. Далі два домашні поєдинки, які відбудуться у Польщі – проти Вірменії (11 червня) та Ірландії (14 червня).

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.