Новини

Розкрадання гуманітарки на Буковині: Осачук назвав звинувачення «спекулятивними та безпідставними»

Начальник Чернівецької ОВА Сергій Осачук назвав звинувачення у бік ОВА щодо причетності окремих чиновників у розкраданні гуиманітарної допомоги “надзвичайно спекулятивними та маніпулятивними”, а також “безпідставними та недоведеними в суді”.

Про це Осачук заявив під час брифінгу поблизу ОДА, коментуючи резонансну справу, пише molbuk.ua

“Резонансні гучні заяви, які сьогодні пролунали на національних ЗМІ з уст представників правоохоронних органів, зачіпають репутацію ЧОВА, відреагувати на ці заяви – мій обов’язок. Хочу вкотре наголосити, що ЧОВА є справедливою, прозорою і діє в межає закону та визначених постанов уряду України і не перевищує їх.

Хочу сказати, що звинувачення в бік ОВА в частині дотичності до окремих посадових осіб співробітників ОВА до ймовірного розкрадання гуманітарної допомоги є надзвичайно спекулятивними, маніпулятивними, безпідставними і не доведеними у суді. Через це – великі репутаційні збитки, втрати не тільки для обласної військової адміністрації, а загалом для українського суспільства та України”, – наголосив Осачук.

Раніше повідомлялося, що заступникові голови Чернівецької ОВА повідомили про підозру у справі про розкрадання “гуманітарки”.

У СБУ зазначили, що йдеться про справу зі привласненням карет “швидких”, надісланих як гумдопомога з Італії.

Як стало відомо molbuk.ua, у справі підозрюють заступника начальника ЧОВА Артура Мунтяна.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.