Новини

Зоомагазини, кінологи, грумери, ветеринарні клініки і зооготелі у Чернівцях: усе про догляд і здоров’я домашніх улюбленців!*

А у вас є домашній улюбленець? Кішки, собаки, морські свинки, папуги або інші тваринки уже давно стали повноцінними членами багатьох сімей. І якщо раніше до них з особливою любов’ю та увагою ставилися лише діти, то сьогодні багато дорослих не уявляють свого життя без чотирилапого друга. У кого є вдома тваринки, ті знають, що часом догляд за ними куди кропіткіший, як за собою. Бо якщо нам знайти стоматолога чи перукаря не так і складно, то на доброго грумера чи кінолога натрапити набагато важче. Аби полегшити ваші пошуки, ми підготували підбірку зоомагазинів, ветеринарних клінік, зооготелів та кінологів, які будуть корисними домашнім улюбленцям.

Ветеринарна клініка Vet Life – новий високий рівень ветеринарної медицини та сервісу в Чернівцях. Основна спеціалізація Vet Life – котики та собаки.

Ветеринарна клініка “Vet Life” надає послуги:

• терапії: діагностика, лікування та профілактика (УЗД, ЕКГ, обробки проти паразитів, вакцинація, чіпування тощо);
• акушерства та гінекології;
• хірургії (абдомінальна хірургія, кастрація, стерилізація, хірургічна обробка ран);
• офтальмології;
• стоматології;
• продаж ліків та товарів для тварин;
• зооготелю.

Що треба знати про зооготель

У зооготелі можуть перебувати як котики, так і собаки на час вашої відсутності. Залишаючи улюбленця тут, ви можете бути певними у його комфорті та безпеці. Його поселять в окремому боксі з підігрівом та терморегуляцією, забезпечать індивідуальний підхід і дбайливе ставлення.

На ваших тварин чекає:
• професійний догляд;
• регулярний безпечний вигул;
• збалансоване харчування;
• своєчасне та ефективне лікування (при необхідності).

Адміністрація зооготелю гарантує дотримання щоденних гігієнічних вимог – вологе прибирання, дезінфекцію, кварцування приміщень, що дозволяє запобігти розвитку різних захворювань та грибкових уражень у постійних мешканців готелю.

Для того, щоб залишити свого вихованця в зооготелі, необхідно зробити йому комплексне щеплення відповідно до віку і позбавити від паразитів. Неодмінна умова прийому у зооготель — відсутність інфекційних захворювань у тварини.

Чим вражає ветеринарна клініка Vet Life

Завдяки новітньому високотехнологічному обладнанню у ветеринарній клініці Vet Life проводять діагностику та лікування на сучасному якісному рівні.

В арсеналі клініки Vet Life є сучасний УЗД апарат експертного класу, що значно допомагає у встановленні діагнозу та виборі методу лікування. Ця клініка одна із небагатьох у Чернівцях, де можна провести електрокардіографію (ЕКГ) своєму улюбленцю.

У ветеринарній клініці Vet Life працює кваліфікований персонал, який безмежно любить тварин та цінує кожного клієнта. Тут поважають ваш час та стараються виконати усі ваші побажання та побажання ваших улюбленців.

Лікарі клініки завжди готові прийти на допомогу. Фахівці порекомендують вигідні та найбільш вдалі для ваших улюбленців методи діагностики та лікування, збалансоване здорове харчування, ліки, предмети догляду чи іграшки.

Взяли у свою сім’ю нового члена родини? Бажаєте виховати з нього слухняну та розумну собаку? Розгубені при дресируванні свого улюбленця? Тоді звертайтесь до нас! Кінолог Nastasya Conor/Настасья Конор до ваших послуг. Вона працює із собаками з 2016 року, є спортсменом, учасником і призером всеукраїнських змагань з кінологічних видів спорту. Настасья Конор обожнює собак, має досвід викладання й роботи тренером більше 4-х років, 2 з яких – інструктором-дресирувальником. До того ж, самостійно виготовляє якісну амуніцію для спортивних та робочих собак.

Послуги, які ви можете отримати:

– побутова слухняність (зокрема вирішення побутових проблем, корекція поведінки);
– спортивна слухняність (підготовка до нормативів: BH, СГ, ОКД, Mondioring та ін.);
– трюкове дресирування;
– робота із фізичною формою собаки (правильний розвиток цуценяти, підтримання домашньої собаки у правильній фізичній формі, фізична підготовка спортивних собак, реабілітація після несуттєвих травм);
– основи детекції;
– онлайн та офлайн-консультація.

Хороший кінолог може працювати з собаками будь-якої породи у будь-якому віці. Звісно ж, інструктор має знати особливості різних порід, для чого вони виводились, загальну ситуацію у породі на сьогодні. А відштовхуючись від цього – корегувати процес тренінгу. Але головне – брати до уваги індивідуальні особливості кожної собаки, адже навіть дві собаки (брати чи сестри) можуть сильно відрізнятися між собою.

Цікаво, з якого віку потрібно починати дресирувати собаку? Фактично з першого дня попадання до ваших рук. Чим раніше – тим краще. А як і що робити, щоб не нашкодити цуценяті навіть у дуже малому віці – я завжди підкажу.

Переваги співпраці з кінологом Nastasya Conor:

– використання сучасних, гуманних та надійних методів дресирування;
– систематизована подача інформації;
– завжди вчуся новому у кращих з кращих;
– досвід роботи зі службовими собаками, допомога у їх підготовці.

До речі, для переселенців на період війни діє знижка в 50% на перші п’ять занять!

Втомлюєтеся на роботі, а новини про війну не виходять з голови? Хочете розслабитися хоча б вдома? Погодьтеся, якщо там вас чемно чекають хатні улюбленці, то весь накопичений негатив вмить пропаде. Собаки, кішки чи інші тваринки особливо гостро відчувають емоційний стан людей, з якими живуть, тому намагаються підбадьорити пустотливими іграми, стрибком на руки чи навіть тихим сопінням поруч. Справді, домашні улюбленці віддають нам багато любові й сил. Тому ми повинні віддячувати їм не лише якісним кормом, а й час від часу балувати цікавими аксесуарами, іграшками, систематично водити до ветеринара і до грумера. Тож серед ваших корисних контактів обов’язково має бути інформація про спеціалістів, що подбають про здоров’я, комфорт, красу та щастя вашого улюбленця.

Одним із таких потрібних для вас і вашого улюбленця закладів є магазин “ZOO”. Тут ви не тільки зможете знайти собі нового друга у вигляді хатньої тваринки, а й придбати безліч корисних зоотоварів та скористатися широким спектром грумінгових послуг.

Отож у магазині “ZOO” можна прибати:

• домашніх улюбленців;
• корми для різних домашніх тварин;
• клітки, хатки, лежанки;
• драпаки (для кігтів);
• засоби гігієни;
• аксесуари;
• інші зоотовари;
• акваріумістика.

Також “ZOO” надає послуги грумінгу. Ви можете записати свого улюбленця на вичісування, стрижку, тримінг, купання та сушку, гігієнічну обробку.

Чому “ZOO”? Переваги магазину:

1. Великий вибір зоотоварів від провідних торгових марок.
2. Професійні послуги грумінгу від досвідчених майстрів.
3. Якісне обслуговування.
4. Доступні ціни.
5. Можливість отримати консультацію щодо догляду за домашнім улюбленцем.

Дбайте про своїх тваринок із магазином “ZOO”, а вони за це віддячать вам своєю любов’ю!

Шукаєте, де можна придбати якісний корм чи аксесуари для домашнього улюбленця? Завітайте в CatDog! Це справжній рай для ваших тварин, адже тут представлений широкий вибір кормів та різноманітних аксесуарів для них.

Товари для тварин:

• Корм, ласощі, аксесуари, вітаміни
• Засоби догляду та гігієни
• Переноски, лежанки будки-драпаки, клітки
• Іграшки
• Та багато іншого

У зоомаркеті пропонують лише високоякісні товари від перевірених іноземних виробників, а продавці-консультанти ознайомляться вас з актуальним асортиментом та нададуть консультацію. Такого професійного підходу та уважного ставлення ви ще ніде не зустрічали!

Переваги CatDog:

 широкий асортимент;
 якісні, закордонні товари;
 багаторічний досвід роботи;
 доступні ціни.

До речі, зоомаркет здійснює безкоштовну доставку товарів по Чернівцях. А якщо ж ви проживаєте у іншому місті, то вибрані продукти та аксесуари вам надішлють “Новою Поштою”.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.