Новини

Нова канонада магнітних бур: як пережити головні удари березня

Прогноз геомагнітних коливань на березень-2021 стверджує, що магнітні бурі наприкінці березня досягнуть червоної межі. І неспокійний період починає саме магнітна буря сьогодні.

Магнітна буря 18 березня 2021 буде середньої сили – і почнеться ближче до вечора четверга. На піку вона не перевищить чотирьох балів (при планетарному індексі NASA на позначці 18 – при нормальному показнику 5).

Однак головна її небезпека – в тривалості: ці геомагнітні збурення триватимуть 6 днів – і остаточно їхній негативний вплив зійде нанівець лише 23 березня.

Найнебезпечніші дні в цей період – це 19, 20 і 21 березня.

Такий тривалий метеоудар серйозно виснажить сили організму. Тому найближчими днями не варто нехтувати своїм здоров’ям. Під час магнітної бурі до 22 березня включно варто постаратися:

– висипатися,

– уникати стресів (як психологічних, так і фізичних),

– стежити за своїм артеріальним тиском,

– не переїдати,

– побільше дихати свіжим повітрям.

А ось найбільшу небезпеку цього місяця представляє магнітна буря з 28 березня 2021. Це вже червоний рівень небезпеки в 5 балів (при планетарному індексі NASA на позначці 25 – при нормальному показнику 5).

Прогноз магнітних бур ФІАН (Лебедєв) зазначає, що триватиме вона мінімум три дні – аж до 30 березня включно. А магнітна буря 31 березня 2021 стане вже завершальним акордом – і буде порівняно слабкою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.