Новини

Куди поділась австрійська бруківка: мер Чернівців заявив, що справою зацікавилась СБУ

У Чернівцях частину австрійської бруківки з вулиці Руської використали для ремонту вулиці Переяславської, залишки знаходяться на території комунального підприємства “МіськШЕП”.

Як повідомляє molbuk.ua, про це міський голова Роман Клічук повідомив сьогодні у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, відповідаючи на запитання щодо австрійської бруківки, мер зауважив, що цим питання активно цікавляться мешканці міста.

“Я хочу повідомити, що це знаходиться під контролем міської влади. Ще на початку лютого такі доручення давалися. По комісії, яка була створена – вона виїхала на перевірку. Насправді уся бруківка, яка знімалася з вулиці Руської, спочатку перебувала на складах на території МіськШЕПу, а потім її використали при ремонті вулиці Переяславської. Всі залишки, які не були використані для ремонту Переяславської, зберігаються на території МіськШЕПу”, – сказав Клічук.

Водночас міський голова сказав, що справою щодо австрійської бруківки займається СБУ та поліція.

“Тому, хочу запевнити, що ми перерахуємо практично всю бруківку, а потім вже дамо відповідь, чи кудись її відвозили, чи не відвозили”, – додав посадовець.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.