Новини

У центрі Чернівців будинок відключили від газу: десятки квартир мерзнуть

У центрі Чернівців жителі будинку на вулиці Головній, 50 вже добу залишаються без газопостачання.

Про це мешканці повідомили у соцмережі Facebook.

“Нечувана наглість! 17 березня біля 18.00 відключити газ в будинку №50 по вулиці Головній. Причина – нібито витік газу. Насправді, не всі жильці заключили договір з облгазом. Так вирішили наказати всіх жителів, а це близько 35 квартир, де є маленькі діти і похилі хворі люди. На ранок температура в квартирах 16-17 градусів. Виходу поки не бачимо!”, – повідомила Мирослава Бистриківська.

Водночас у прес-службі “Чернівцігазу” зауважили, що причиною відключення будинку є численні витоки на внутрішньобудинкових мережах.

Водночас начальник Чернівецького відділення АТ “Чернівцігаз” Сергій Козар повідомив, що мережі спільного користування, які забезпечують внутрішнє газопостачання багатоквартирних житлових будинків, належать мешканцям/співвласникам цих будинків або перебувають на балансі ОСББ/управителя будинку.

“Обслуговуватися вони мають за кошти тих же мешканців/співвласників будинку, шляхом укладення договору на технічне обслуговування з компанією, яка має відповідні дозволи”, – повідомив Козар.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.