Новини

Громадський простір у центрі Чернівців продовжують облаштовувати: що ще залишилося – фото

В історичному центрі Чернівців тривають роботи з облаштування громадського простору на перехресті вулиць Б. Хмельницького та Лесі Українки. На покрівлі зупинки вже встановили скло, завершують інші дрібні роботи.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

На локації працюють робітники. За їхніми словами, загалом залишилося небагато. Зокрема, потрібно ще підключити освітлення. Воно вже підведене. Освітлюватися має вся локація. Також ще не працює фонтан із питною водою.

Коли саме завершать усі роботи – працівники поки сказати не можуть, але запевняють, що багато часу на це не потрібно.

Як пояснив один із працівників, ще має бути лавочка поблизу простору згідно проєкту, ось як на фото:

Також ще повинні облаштувати світлофори, проте на їх встановлення, як раніше розповів заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк, наразі немає коштів.

Як відомо, капітальний ремонт перехрестя вулиць Лесі Українки та Богдана Хмельницького в історичному центрі міста розпочали ще всередині серпня 2021 року.

Ремонт у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги “Місто для людей: дружнє до пішоходів середмістя” реалізують за співфінансування Чернівецької міськради та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Співфінансування від GIZ – 50 тисяч євро (1,5 мільйона гривень), а 150 тисяч євро (4,5 мільйона гривень) – з міського бюджету. Підрядник – фірма “Грейп 2002”, яка виграла тендер на проведення робіт.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.