Новини

«Стікмен»: гра, яка сподобається усім*

Досі шукаєте свого героя? Мрієте познайомитися зі спортсменом, авантюристом, сміливцем та просто цікавою особистістю? Тоді представляємо вам Стікмена. Чого тільки не виробляє цей персонаж: стріляє у ворогів, долає небезпечні перешкоди та навіть стає учасником найпопулярнішої у світі гри в Кальмара.

Що-що, а нудьгувати вам Стікмен точно не дасть.

Хто такий Стікмен?

Головний персонаж надзвичайно простий – це людина-паличка. У нього немає ні одягу, ні статі. Тонкий силует добре помітний як на комп’ютерному моніторі, так і на екрані смартфону. А відсутність яскравих деталей ігрового героя не відвертає увагу і дозволяє максимально зосередитися на завданні.

Грати можна одному або з другом. В такому разі персонажі відрізнятимуться кольорами чи матимуть інші розпізнавальні знаки. Залежно від виду гри, ваш товариш стане або суперником, або незамінним помічником.

Як керувати персонажем

Керувати Стікменом надзвичайно легко. У найпростіших версіях персонаж приходить у дію з натисканням курсору правої кнопки мишки чи з допомогою клавіш переходів (вліво, вправо, вверх, вниз) для першого учасника або буквеними клавішами (W, A, S, D) для другого гравця. Для більш динамічних ігор, де є удари, стрибки чи постріли, потрібно використовувати допоміжні клавіші чи курсор.

Інструкція з керування героєм розміщується під ігровим екраном. Щоб ознайомитися та запам’ятати клавіші управляння, достатньо лише кількох хвилин.

Для тих, хто грає з планшета чи телефону – все ще зручніше. Персонаж приходить у дію від дотику пальця до сенсора.

Які пригоди пропонує Стікмен

Ігровий світ Стікмена надзвичайно широкий. Кожен зможе провести час цікаво та весело незалежно від своїх вподобань. Стікмен є головним героєм десятки найрізноманітніших історій та сюжетів. Однак найчастіше фанати обирають наступні ролі для персонажа:

Боєць. У бійцівському клубі, учасником якого стає герой, є лише одне правило: “Ніяких правил”. Дозволені будь-які удари та стусани. Головне – перемога.

Лучник. Герой, озброєний луком, випробовує свою майстерність посилаючи стріли чи спис у рухому або статичну мішень. Ті, хто хоче гострих емоцій, можуть вибрати гру, у якій персонаж захищає своє життя, стріляючи у нападника.

Векс. Для тих, хто хоче постійно відчувати напруження та підвищити адреналін у крові, створили ігри з подоланням перешкод. Герой, аби дістатися до фіналу, змушений бігти, стрибати, дертися на скелі та оминати небезпеки.

Стрілець. Учасник може самостійно обрати сюжет та вид зброї. Така гра вимагає не лише твердої руки, але і холодного розуму. Один невдалий постріл чи неправильно зроблений висновок – і персонаж з мисливця перетворюється на жертву.

І це лише короткий перелік найпопулярніших ігор. Змінюються сюжети, завдання, вміння та локації. Єдине, що залишається тим самим – людина-паличка.

Кілька причин грати щодня

Більшість не задумується над тим, яку користь нам приносять ігри. Діти пізнають через них світ, а дорослі відпочивають від буденних проблем. Але окрім основної функції, яку несуть онлайн-забавки, – розважальної, вони можуть похвалитися ще низкою переваг.

Отже, ігри розвивають такі уміння, як:
Логічне мислення.

Уважність до деталей.

Зорову пам’ять.

Терпіння.

Вміння працювати у команді.

Варто зазначити, щоб грати у цю гру не потрібно не потрібно завантажувати її на гаджет, забиваючи пам’ять, реєструватися чи довго вивчати правила. Грати можна онлайн і абсолютно безплатно. Кілька натискань – і Стікмен поведе вас у світ пригод.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.