Новини

В росіян закінчуються високоточні ракети – експерт

Російські окупанти посилили ракетні удари, але почали використовувати застарілі зразки ракет. Це свідчить про те, що високоточні ракети у загарбників закінчуються.

Про це заявив військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв’ю OBOZREVATEL.

Експерт зауважив, що деякі ракетні удари росіян свідчать про те, що запас високоточних ракет майже вичерпано. У хід пустили застарілі зразки, які мають значні проблеми з точністю.

“Якщо ми говоримо про обстріл, який стався, наприклад, вранці (16 травня – УНІАН), то ракета летіла в бік населеного пункту Південний з метою завдати удару по залізничному мосту через Дністровський лиман. Фактично росіяни використовують ракети застарілих зразків, тому відбулося відхилення траєкторії польоту. Ракета потрапила до рекреаційного комплексу. Це вказує на те, що в росіян закінчуються високоточні ракети або їх немає в тих кількостях, щоб вони могли використовувати їх абсолютно вільно”, – зауважив Селезньов.

За словами експерта, росіяни змушені використовувати ракети класу Х-22, які мають величезну руйнівну силу, але з точністю там дуже серйозні проблеми. Навряд чи ці ракети зможу впоратися із головним завданням РФ – знищенням об’єктів інфраструктури.

“Ми розуміємо, чому росіяни луплять по залізничних вузлах, мостах, акведуках, тунелях – для того, щоб максимально створити проблеми для логістики українських військ, для переміщення наших резервів, переміщення військово-технічної допомоги наших західних партнерів, переміщення складів з паливом”, – додав експерт.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.