Новини

Вбивство 7-річної дівчинки: підозрюваний таки зізнався у злочині

Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві семирічної дівчинки на Херсонщині зізнався у скоєнні злочину. До цього він довго заперечував свою причетність.

Про це написав глава Національної поліції Ігор Клименко.

“Він розповів. Ми відразу були впевнені, що взяли саме того. Але він довго заперечував. Досвід спілкування з людьми в погонах в нього є, адже за плечима — 5 років в’язниці — це остання ходка, а їх було 4”, — написав Клименко.

З його слів, підозрюваний зізнався, як засунув у мішок тіло мертвої 7-річної дівчинки та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

Клименко каже, що для слідства зізнання підозрюваного є важливим, але більш значущим є висновок ДНК-експертизи — біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому.

Водночас глава Нацполіції повідомив, що окремі люди “намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину”.

Додає, що підозрюваний наразі залишається під вартою. Поліція продовжує збирати доказову базу. Наразі чоловікові інкримінують зґвалтування та вбивство. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.