Новини

«Нова пошта» змінює вартість доставки посилок

З 23 травня 2022 року компанія “Нова пошта” змінює тарифи на доставку та вводить ряд спрощень у тарифах та послугах для клієнтів задля полегшення розрахунку вартості відправки.

Про це повідомляє пресслужба Нової пошти.

Перша зміна – знижується тариф на доставку посилок у поштомат на 10 грн. Відтепер послуга коштуватиме 50 грн. За фіксованою ціною можна буде відправляти документи та посилки незалежно від географії доставки. У поштомат можна відправити посилки вагою до 20 кг.

Друга зміна – зменшуються вагові градації у тарифі на доставку по Україні. Замість 7 вагових категорій посилок вводиться 3 тарифи за вагою:

мала (до 2 кг) – 60 грн. Якщо ви відправляєте одяг, то при його відправці ви безкоштовно отримаєте пакети на 0,5 кг, 1 кг або 2 кг.

середня (до 10 кг) – 80 грн.

велика (до 30 кг) – 120 грн.

Тепер у тариф вже включена оціночна вартість для посилок до 500 гривень, тож додатково вона нараховуватися не буде. Для відправлень вартістю понад 500 грн оціночна вартість, як і раніше, буде рахуватися як 0,5% від вартості відправлення.
Вартість доплати за доставку посилок у села (по Україні) становитиме 20 грн.

Третя зміна – відправка документів у фірмовому конверті у відділення становитиме 45 гривень.

Четверта зміна – якщо ви відправляєте декілька посилок за однією експрес-накладною, то доставка кожної з них збільшиться на 10 грн. Посилка з максимальною вагою – за базовим тарифом по Україні, решта – за зниженим:

до 2 кг – 20 грн

до 10 кг – 40 грн

до 30 кг – 80 грн.

П’ята зміна – спрощення тарифу доставки вантажів. Раніше клієнти сплачували за доставку вантажів за 30 кг по базовому тарифу доставки по України та додатково за кожен кг понад 30 кг.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.