Новини

“Це буде їхній останній шанс”: для “євробляхерів” не збираються змінювати концепцію щодо розмитнення

“Євробляхерам” не збираються змінювати концепцію щодо умов пільгового розмитнення автомобілів під час підготовки відповідних законопроєктів до другого читання.

Про це йдеться у коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, передає Укрінформ.

“Законопроєкти про “євробляхи” (№4643-д та №4644-д) готуються до другого читання в комітеті. Ухвалення цих документів важливе, щоб поставити крапку в цій проблемі і остаточно вирішити це питання.

Концепція, яка була прописана в ухваленому за основу законі, лишається. Ми не будемо жодним чином пом’якшувати умови і не будемо робити жорсткішими”, – зазначив парламентарій.

За словами Гетманцева, це буде останній шанс для власників автомобілів на єврономерах, які завезені до 1 січня 2021 року, їх розмитнити за пільговою ставкою.

“Більше такого не буде вже. Після цього ми будемо досить жорстко штрафувати за використання таких авто”, – сказав Гетманцев.

Варто зазначити, що вранці 18 березня “євробляхери” вчергове зібралися під парламентом, аби вимагати доступне розмитнення. Поки цей мітинг проходить спокійно, власники авто на єврономерах спілкуються з депутатами біля входу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.