Новини

У Чернівцях із вересня до перших класів набиратимуть не більше 30-ти учнів

У Чернівцях із наступного навчального року кількість дітей у класах шкіл міста не повинна перевищувати 30-ти. За перевищення цієї кількості учнів директори нестимуть персональну відповідальність.

Про це на своїй фб-сторінці написала очільниця управління освіти Чернівецької міськради Ірина Ткачук, звітуючи про результати року роботи на посаді головної освітянки міста, пише molbuk.ua

Також цьогоріч реєстрація в перші класи відбувається за допомогою електронної черги, додала чиновниця.

“Змінили підхід до формування мережі перших класів. Цьогоріч ми значно уважніше стежимо за тим, яким чином “набираються” перші класи. Адже кожна дитина має право на комфортну та безкоштовну освіту, а її батьки — на те, щоб бути спокійними та не перетворювати похід в 1-й клас у проблему світового масштабу.

Саме тому цьогоріч реєстрація в перші класи відбувається за допомогою електронної черги, а кількість дітей в класах не повинна перевищувати 30-ть (директори нестимуть персональну відповідальність за порушення процедури та перевищення цієї кількості)”, – зазначила Ірина Ткачук.

Раніше експерт розповів, яким чином можна організувати навчальний процес “вживу” у школах Буковини навіть якщо війна триватиме і восени.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.