Новини

Навчаємося і тренуємося на канікулах: який гурток або секцію можна обрати для дитини у Чернівцях?*

Навчальний рік підходить до кінця, але це зовсім не привід відкладати навчання та активні заняття спортом. Свідомі батьки, як правило, ще до початку канікул шукають гуртки та секції, які зацікавлять їхню дитину. У великому місті організувати дозвілля малюків та школярів не так і важко, бо закладів справді вистачає. Тут вам і танці, і вокал, і малювання, і теніс, і уроки з розвитку, і додаткові заняття з конкретних предметів, і басейни… Знаючи зацікавлення сина чи доньки, точно можна щось обрати. Та якщо ви ще досі в пошуку гуртків або секцій для своїх дітей, скористайтеся нашою пібіркою закладів, де діти зможуть проводити час з користю.

Всесторонній розвиток для дитини – важлива частина життєвого шляху, тож запрошуємо долучитись до команди однодумців. Музична школа InTone Music School-Studio – це простір творчого розвитку. Ми перевернемо ваше бачення музики та покажемо, як отримати задоволення від її вивчення, а заняття музикою допоможуть дитині розвинути слух та набути необхідних навчальних та соціальних навичок. Працюємо як з дітками, так і з дорослою аудиторією.

З InTone можна пройти весь творчий шлях: вивчити пісні улюблених жанрів та виконавців, записати свої треки в професійній студії, виступати на концертах, навчатися з нуля і до професіонала легко та невимушено!

У нас кожен має змогу навчатись на всіх популярних курсах:

• Вокалу;
• Ударних (Барабани, Кахон та екзотичний інстумент – Ханг);
• Гітари/Укулеле;
• Електро/Бас-гітари;
• Клавішних (фортепіано);
• DJ школа та Sound Production.

Вивчення музичної грамоти проводиться паралельно із практичним курсом та викладається поступово, залежно від етапу навчання та рівня знань. Це дає можливість легко розуміти та практикувати музику навіть з нуля вже з першого заняття!

InTone Music School-Studio – це:

• молода та досвідчена команда професіоналів.
• новий підхід до процесу та методики навчання;
• сотні учнів по всій країні та налагоджена систему навчання;
• можливість навчатися в студії або онлайн по всьому світу;
• використання однієї з найпотужніших онлайн-платформ в Україні;
• професійне обладнання для якісного звучання та звукозапису;
• постійна підтримка кожного кроку на творчому шляху: допомога у створенні й записі треків, формування гуртів та підготовка до виступів на концертах.

Після навчання у InTone Music School-Studio ви самі зможете викладати або ж створювати/записувати власні хіти та розвивати себе, як виконавця.

До речі, перше заняття ми проводимо БЕЗКОШТОВНО. Не проґавте свій шанс.

Адреса: м. Чернівці, вулиця Українська 3; Т. +38(099)186-94-42
intone-studio.com
@ intone_studio

DASH DANCE STUDIO – сучасна професійна студія танцю у місті Чернівці, ідеальний простір для творчості та натхнення. У наших просторих залах комфортно та затишно займатись, панує дружня та сімейна атмосфера. Тут завжди чисто, є професійне покриття та інші умови для якісних занять.

DASH DANCE STUDIO – це:

• Професійне викладання;
• Просторі зали та комфорті умови;
• Творча атмосфера;
• Безліч мотивації та розвитку;
• Постановка номерів, участь у конкурсах і чемпіонатах на найкращих сценах України.

Вас навчатиме фахівець, який дасть хорошу хореографічну та фізичну підготовку, навчить правильно відчувати танець, та стане для вас наставником і другом. Ви отримаєте багато цінної інформації, необхідні знання й досвід, чудовий настрій та багато нових друзів.

Ми дбаємо про хореографічний розвиток наших учнів. У навчальному процесі для нас важлива техніка, чіткість та грамотність виконання рухів. Ми зосереджуємо навчання на якості засвоєнні поданого матеріалу, а не на швидкості, адже прагнемо виховати розумних, технічних та грамотних танцівників!

Жодне наше тренування не проходить без партерного тренажу, який чудово розігріває та тренує тіло танцівника. А комплекс рухів допомагає розвинути необхідні для танцю анатомічні можливості дитини – балетний крок, виворотність, підйом, гнучкість.

Ваші дітки будуть щасливими і колись точно скажуть ДЯКУЮ за те, що ви привели їх до танцювальної зали DASH DANCE STUDIO.

Наше завдання та мета – розвинути рухову активність дітей, координацію, розтяжку, гнучкість, зміцнити всі групи м’язів, удосконалити професійні дані, опанувати різні ритми, прості перебудови, удосконалити увагу.

Проводимо групові та індивідуальні заняття:

• Для дітей 3-17 років: contemporary/modern;
• Для дорослих: Barre Ballet (можливі групові та персональні тренування онлайн та офлайн), stretching (можливі персональні онлайн та офлайн-тренування), contemporary (можливі індивідуальні тренування).

Пробне заняття для дітей — абсолютно безкоштовне!

У студії DASH DANCE STUDIO можна опанувати такі стилі танцю: CONTEMPORARY,CLASSIC, BARRE ballet, STRETCHING.

Ми запрошуємо працьовитих, талановитих і головне охочих танцювати та розвиватися. Ставайте кращою версією себе, разом з нами!

Спортивний клуб “Варяг” запрошує дорослих та дітей з 13 років на тренування з боксу! Заняття тут проводяться українською та англійською мовами.

У нашому залі тренуються кваліфіковані боксери, майстри та кандидати в майстри спорту, боксери-аматори та всі, хто хоче залишатися в формі. Тому кожен може обрати бажану форму роботи – професійну підготовку або фітнес-бокс.

Основна частина тренування – робота в парах, яка включає відпрацювання комбінацій та вільний бій. Також використовуються різноманітні тренажери, гантелі, медболи, мішки, та інше знаряддя. Усі заняття спрямовані на розвиток витривалості, швидкості, та техніко-тактичної майстерності.

Інколи тренери також використовують елементи кікбоксингу та боротьби для загального розвитку наших спортсменів, однак основний акцент роблять саме на тренуваннях з боксу.

Заняття проводяться у змішаних групах, тому новачки займаються разом з досвідченими спортсменами. Тому якщо у вас немає попереднього досвіду тренувань, тут всього навчать та допоможуть стати сильнішим.

Кожне групове заняття включає:

• Фізичну підготовку – роботу з гантелями, медболами, тренажерами;
• Технічну підготовку – відпрацювання комбінацій в парах та на мішках;
• Бойову практику – спаринги та робота в парах.

Тривалість заняття: 2 години.

Розклад групових тренувань:
Понеділок/вівторок/четвер: 17:00 – 19:00.

Індивідуальні тренування проводимо в суботу та неділю за попередньою домовленістю.

Тренування англійською мовою
З 2 червня по 28 липня проводимо спеціальну програму “Boxing in English” – тренування з боксу англійською мовою для дітей віком 6-10 років. Англомовне середовище допоможе дитині отримати додаткову мовну практику займаючись спортом. Тренування включатимуть в себе відпрацювання техніки, роботу в парах та на мішках, а також різноманітні загальнорозвиваючі вправи.

Кожне заняття триватиме 1 годину, а групи налічуватимуть 12 осіб. Тренування проводитиме майстер спорту України, професійний боксер та студент факультету іноземних мов Ратмір Турчанінов.

Чим будуть корисні такі тренування? Юні спортсмени опанують техніку боксу та отримають додаткову мовну практику. Тренер використовуватиме англійську мову для пояснення вправ та завдань протягом заняття. Таким чином, діти навчаться розрізняти команди і слова в спортивному оточенні, чим покращать свої знання іноземної мови.

Розклад тренувань англомовної програми:
Понеділок/четвер: 15:00 – 16:00.

Телефонуйте та записуйтесь на тренування вже сьогодні!

Спортивний клуб “Централ” пропонує вашим дітям поринути в атмосферу спорту та хорошого самопочуття. У нашому клубі професійні тренери зацікавлять та вмотивують вашу дитину до занять спортом.

Тренуючись у нашому спортивному клубі, діти зможуть:

• виробити відмінну фізичну форму та загартувати здоров’я;
• виховати впевненість у собі та віру у власні сили;
• опанувати самодисципліну та самоконтроль;
• брати регулярну участь у змаганнях регіонального та всеукраїнського рівнів;
• зростати і розвиватися у сфері спорту;
• отримати фаховий підхід до організації тренувального процесу від тренерів клубу;
• соціально адаптуватись через живе спілкування з однолітками зі спільними інтересами;
• розвинути мислення та покращити реакції;
• активно відпочивати та знайти здорову альтернативу комп’ютерним іграм.

Які тренування проводять у МСКЄ Централ:

 Панкратіон: один з давніх видів єдиноборства, яке поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою;
 ММА: вид спорту і категорія бойових мистецтв, що включає в себе різноманітні засоби і способи ведення оборони й нападу в рукопашному бою;
 Грепплінг: різновид боротьби, головні техніки та прийоми якої – це захоплення, кидки, утримання,замки. Переважно бій відбувається на землі/

Також можна записатися на індивідуальні тренування з єдиноборств, самозахисту та силового фітнесу у зручний для вас час.
Ми проводимо тренування для дорослих та дітей – є групи для дітей від 4 років та дорослі для осіб старше 18 років.

Тренерський склад МСКЄ “Централ” формують кваліфіковані спеціалісти. Навчання відбуваються у просторому комплексі площею 200 м кв., у якому обладнано два зали для боротьби, роздягальні, душові. Влітку часто тренування організовують на свіжому повітрі.

Наші вболівальники називають клуб “КУЗНЕЮ ЧЕМПІОНІВ”. І це не дивно, адже, всі вихованці “Централу” посідають призові місця на всіх рівнях змагань, зокрема й на професійній арені.

Бажаєте, щоб ваша дитина була розвинутою, зацікавленою у навчанні, цілеспрямованою та зарядженою на досягнення? Ми готові вам у цьому допомогти! SMARTUM – Академія розвитку інтелекту, у якій кожен учень може стати генієм! Тут функціонують групи для дітей віком від 4 до 17 років, а методики SMARTUM запатентовані і схвалені Міністерством освіти і науки України.

У центрі розвитку ваша дитина має змогу розвиватись за такими напрямками:

• Ментальна арифметика: дитина навчиться швидкому усному рахунку, завдяки чому
збільшиться і швидкість запам’ятовування нової інформації за рахунок активної роботи обох півкуль мозку.
• Ліберика швидко читання: розвиваємо швидкість читання, розуміння прочитаного, любов до читання.
• Письмо: починаємо від вивчення букв, а закінчуємо грамотним написанням речень.
• Підготовка до школи: сюди входить вивчення букв, читання, письмо, логіка, математика.
• Англійська мова для дітей віком від 5 років: максимум спілкування, групи до 5 дітей, приємна ціна.
• Репетиторство: допомагаємо вашій дитині легко зрозуміти навчальний матеріал та досягати позитивних результатів у навчанні.
• Ігрові та творчі роботи з пластиліну: такі заняття розвивають дрібну моторику (такими заняттями дитина готує руку до письма). Якщо просто сидіти і розминати або катати пластилін в руках – виходить дуже заспокійливе заняття. Воно особливо корисне для гіперактивних діток, які переживають стрес.

Увага! З червня у центрі розвитку дітей SMARTUM проводиться набір в групу “Канікули з користю”. Тут дитина проводитиме 3-4 години в цікавій атмосфері, а головне за літо зможе повноцінно вивчити та повторити навчальний матеріал, поринути в атмосферу творчості та спілкування з однолітками.

Поспішай приєднатися до великої спільноти SMARTUM!
Ми чекаємо на тебе! Розвиток не має меж!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.