Новини

“Понад сто жінок”: дружина Бабкіна розповіла, як дізналася про численні зради зіркового чоловіка

Дружина українського артиста Сергій Бабкіна, актриса театру Сніжана розповіла, що одного разу хотіла піти від чоловіка через його зради.

Про це вона сказала в програмі “ЖВЛ”.

За словами жінки, в перші роки їх відносин вона відчувала щось недобре. Вона знала, який гонорар отримує Сергій, але приносив він додому набагато менше грошей. А ще їй приснився сон, в якому Бабкіна оточували нафарбовані ляльки. Тоді і Сніжана зрозуміла, в чому справа.

“Про цю історію ще не знає ніхто. Але я вже трошки готова. Я кажу: “Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки?”. Він каже: “Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки”. Я кажу: “Сергій, я знаю, що багато”. “Як ти знаєш?! Ні, одна”. “Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив

голову. Він сказав: “Так. За ці три роки було багато жінок”. Я кажу: “Скільки?”. Він каже: “Багато”. Я кажу: “Скільки було за три роки?!”. І тоді він сказав: “Понад сто””, – розповіла Сніжана.

Тоді артистка готова була піти від чоловіка назавжди. Але через кілька місяців йому все ж вдалося роздобути її прощення і зберегти сім’ю. Відтоді вони ні на день не розлучаються. Вони разом працюють, гастролюють, беруть участь у різних проектах і разом долають життєві перешкоди.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.